Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Меси , Морати беше подготвен да плати 90 милиони евра :smir: . Што би го спречило да даде 30 помалку за Агуеро :toe:.

Дај Боже нека даде :). Тој си знае колку е подготвен да плати. Нема ние да ги даваме парите :smir:.

Во пари сигурна сум дека не би дал 60 милиони. Е сега пари + играч, како во случајот со Кварезма, е веќе друга ситуација. Така можеби би дал.

откупната клаузула е само за кеш, не важи за трампа или доплата во зависност од настапите. Значи ќе мора да се покаже чек на кој ја бишува бројката, 60 милиони.

Јас лично не верувам дека ќе правиме ваква лудост, но ајде да почекаме и да видиме што ќе каже времето.

откупната клаузула е само за кеш, не важи за трампа или доплата во зависност од настапите. Значи ќе мора да се покаже чек на кој ја бишува бројката, 60 милиони.

Јас лично не верувам дека ќе правиме ваква лудост, но ајде да почекаме и да видиме што ќе каже времето.

лудост е 90 мил за меси , играч кој со себе носи сигурни 2 - 3 месеца неиграње поради повреди ако дава пари нека ги даде за агуеро подобро

Не знаев дека мора да се плати исклучиво во кеш. Во секој случај многу е.

Не, ако треба ќе собереме по некое евро:helou:

Немам слушнато да се изреализирала таква акција :helou:, поправи ме ако грешам :wink:.

Очекувам лесна победа денес,иако Торино не е тим за потценување

Moda denes da pobedime so Torino milsam deka ke bide lesno ali ke vidime .Moe ocekuvane e deka Adriano pak ke dade gol ke vidme .pozz

Првите 11 за денес во напад Адриано,Ибра и Мансини

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 26 Chivu; 14 Vieira, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 10 Adriano, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.

Адрианоооооооо!
Ке дрма денеска!
Се надевам дека ке продолжи како што почна,ама со играчи како Мансини и Ибра кои многу го поддржуваат во нападот мислам дека ке се врати!
напред интер!!

0:1

Mансини, ѕвер!

Moрати е крив , ова е трет автогол , или трет гол со голема помош на противничките играчи , местачи бе местачи , нов Калчополи .

Едит : 0-2 Душмани .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom