С
Спенсер
Гостин
За Меси , Морати беше подготвен да плати 90 милиони евра :smir: .
ја за меси,5 пари не давам, додека за агуеро би го отворил кесето многу (доколку би било исто како на морати)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Меси , Морати беше подготвен да плати 90 милиони евра :smir: .
За Меси , Морати беше подготвен да плати 90 милиони евра :smir: . Што би го спречило да даде 30 помалку за Агуеро.
Не, ако треба ќе собереме по некое евро:helou:Дај Боже нека даде. Тој си знае колку е подготвен да плати. Нема ние да ги даваме парите :smir:.
Во пари сигурна сум дека не би дал 60 милиони. Е сега пари + играч, како во случајот со Кварезма, е веќе друга ситуација. Така можеби би дал.
откупната клаузула е само за кеш, не важи за трампа или доплата во зависност од настапите. Значи ќе мора да се покаже чек на кој ја бишува бројката, 60 милиони.
Јас лично не верувам дека ќе правиме ваква лудост, но ајде да почекаме и да видиме што ќе каже времето.
откупната клаузула е само за кеш, не важи за трампа или доплата во зависност од настапите. Значи ќе мора да се покаже чек на кој ја бишува бројката, 60 милиони.
Јас лично не верувам дека ќе правиме ваква лудост, но ајде да почекаме и да видиме што ќе каже времето.
Не, ако треба ќе собереме по некое евро:helou:
abe so sto igracista igrame denes?
0:1
Mансини, ѕвер!