Нема ич да зажалиш. Многу добар трилер. Него, Syn, дај предложи уште нешто од овој тип
Уфф, тешко дека ке погодам филм што не си го гледал, се надевам дека од наредниве предлози има таков што не си го погледнал :
1. Donnie Darko , еден од моите најомилени филмови. Имаш две опции, или многу ке ти се допадне, или ке ме колнеш за потрошените 113 минути од твојот живот, средина нема. Ако е втората опција, мој совет, гледај го пак. Нека не те залаже тоа што глуми Дру Баримор, ептен малце се појавува, споредна улога има и нејзината антипатична појава не го упропастува филмот. Oцена 10/10, одлично дочекан од критиката, одлични рецензии од филмоманите на Imdb, феноменален саундтрак .
2. The Machinist, типичен психоделичен трилер со разврска од типот на Identity, до самиот крај поставуваш прашања и даваш претпоставки, посебен шмек му дава Кристијан Бејл 8/10.
3. Koга сме кај него ( Бејл ),
American Psycho, заебан, болен трилер со примеси на хумор, психопатски филм за кој К.Б. требаше да добие бар кандидатура за оскар, феноменално одглумено, оцена 8,5/10
4. Mulholland Dr. , ова е филм кој ми го препорачала секоја особа што го изгледала, го немам гледано а ми се мафта у pc година дена . Секоја рецензија и резимеата од истите биле со коментарот '' "Mulholland Dr." is a masterpiece. It's brilliant, enigmatic, and masterfully filmed. I love it.", главна улога е Naomi Watts ( Ring,
Stay ), така да можеш да претпоставиш за каков филм станува збор .
п.с. Болдираното од 4иот предлог, покрај неа глумат и Рајан Гоуслинг ( Notebook ) и Иан Мекрегор ( Тhe Island ), за разлика од другиве филмови, скалило подоле, оцена 6/10, мене би беше монотоно трилерче али вреди да се изгледа .