Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Ауф... :) не летачки брат :smir: После Battle of Britain главава ме фати од летање :)

Ма доооброоо, сакаше авантуристички акционен, мене ми се допадна, башка има симпатична французинка ;-) и одлични финти со аФиони :pipi:

И дај кажи коментар за ДетРејс , вреди да го гледам?

Ма доооброоо, сакаше авантуристички акционен, мене ми се допадна, башка има симпатична французинка ;-) и одлични финти со аФиони :pipi:

И дај кажи коментар за ДетРејс , вреди да го гледам?
Не... не го бива, подобро гледај ги Транспортер 1 и 2 со истиот актер :helou:

Ги имам гледано, глумецот вреди.

Некој друг, можеби некоја комедија за предлог?

The Animal и Hot Chick со Rob Schneider. Многу добри филмови и монгу смеење.

Предлог за романтична комедија или пак само некоја добра комедија која ќе ме насмее до солзи?:)

Предлог за романтична комедија или пак само некоја добра комедија која ќе ме насмее до солзи?:)

Романтична? Хмммм..... definetly maybe, Good advice.
а за овие неромантичниве: Old school, Mr. Deeds, Zoolender.

Cranck -преска по 3ти пат го гледа и па ми е интересен - ако го немате гледано обавезно изгледајте го -акција е

Ako nekoj e vo moznost da go najde serijalot '' Band Of Brothers '' , toa e nesto sto definitvno treba da se gleda, voena serija, mnogu dobra 5 dvd cd- inja. Vo reziserskiot tim se Steven Spilberg i Tom Henks!!!

Ako nekoj e vo moznost da go najde serijalot '' Band Of Brothers '' , toa e nesto sto definitvno treba da se gleda, voena serija, mnogu dobra 5 dvd cd- inja. Vo reziserskiot tim se Steven Spilberg i Tom Henks!!!
дефинитивно,, ја ги симнав на HD, топ серијал.

мој предлог:
Office Space - малце постар ама најдобра комедија досега што сум гледал.

El Orfanto/The Orphanage - у принцип мрзам хорори пошто 99,102% се глупи ама овој,, поише мистерија,, нешто инзворедно. нема утка филмов

и нешто несериозно
Hell Ride (2008) - млаце пукање, па секс, па пукање, па секс, па пукање па пак пукање па секс.... и на крај Victors победија :pos2:

п.с. ИЛИЈА(:zver:) да предложи некој нов филм,, овие српскиве све ги изгледав:vozbud:

гледајте го Сфера...Дастин Хофман, Семјуел Џексон и Шерон Стоун...шмеќерско добро филмче...
п.с. првите пола саат се досадни...ама внимателно гледајте..во тие пола саат се објаснуваат стварите...
жанр: Трилер/СФ

За размислување дефинитивно Мементо - ептен тежок трилер. А иначе последени филмови шо ги гледав и стварно ми се свиѓаа беа wall - e и Indiana Jones последнот дел.

П.С. Ако на некого му треба совет за некој филм, пишете му на The One ептен голем movie freak е. Верувајте, јас знам:zver:

Вака .... ми треба филмче со содржина ... мафија , дрога , убиство , бркање ајт фала .. иначе ви го препорачувам Rightous Kill with Al Pacino and Robert De Niro :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom