Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Суазо ке се врати на крајот од оваа сезона!
Креспо најверојатно ке замине за лацио!
а кутињо потпиша со Киево!:nenene:
Круз ке добива шанси недај боже ако се повреди некој!

Колку сме несериозни...
Прво до Димитар и Фантом ОХ, деца навистина треба многу работи да расчистите од вашите глави.
Ми препишувате дека су провоцирал....
Друго тра да се изјасните чии фанови стеа ИНТЕР или ЧЕЛЗИ.
Треба да разликувате вулгарност, а гледам дека секоја вулгарност ја толерирате...имаме доста вакви глупости:pusk:, К*рови, и уште голем бој вулгарности, а не преземате ништо.

И на крај гледате едена статија на КАЈГАНА што наслов има за Кошаркарите на Македонија.
Koшаркарите го попушија од Португалија
еве овде можете да се уверете колкава е сериозноста на КАЈГАНА...
http://kajgana.com/statija_2936.html
Значи се е провокација, кога на некои млади момчиња нема да им се допадне некои постови.
Јас жалам што постирав над 500 постови на вакви т.н форуми.
И демек модератори од типот на извесен Димитар и Фантом ОХ,
Поздрав до сите членови на форумов.
Форумот на овој начин функционира подолго време. Од време на време се јавуваат некои членови кои не се сложуваат со овие правила, се им пречи но тие се во многу мал број. Значи над 90% од членовите ги почитуваат или барем се трудат да ги почитуваат правилата и кога ќе погрешат го признаваат тоа.
Останатите најчесто не останува на форумот. Некои се банирани а некои и сами си заминуваат. Е сега види ти во кој е проблемот. Во сите оние членови на кои не му пречат и ги почитуваат сите правила и сите членови на овој форум или оние неколку души на кои се им пречи...

И да се вратам јас на темата..

Гледам многу коментари поврзани со доаѓањето на Марадона и Агуеро..
МИлсам дека засега немаме потреба од Агуеро. Имаме многу квалитетни играчи во шпицот па прво треба да се отвори место за да се донесе Агуеро.
Ибра, Адриано, Балотели, Круз, Креспо, Обиња. Имаме и неколку позајмени играчи, прв на памет ми паѓа Аквафреска во Каљари. И Мансини и Кварезма се многу офанзивни играчи. И сега имаме повеќе играчи во шпицот.
Она што ни треба е играч како Диего. Тоа треба да е нашата наредна тренсвер цел.

И за натпреварот во недела..
Главен судија ќе биди Stefano Farina.

Mилан се најзакон , никогаш борбата за оспстанок во Серија А не била толку интересна . :smir:

ме падна од стол од смеење :pos2::pos2::pos2:

законн реплика!

И на крај гледате едена статија на КАЈГАНА што наслов има за Кошаркарите на Македонија.
Па го попушија. Дебили. Од што се "сериозни" изгубија. Играта е подложна на критика. Или несмее да биде?

Или повеќе ќе ти одговараше наслов "Храбрите и пожртвувани кошаркари случајно изгубија, и покрај покажаната одлична игра".

Во кој свет живееш бе ти?

Суазо ке се врати на крајот од оваа сезона!
Креспо најверојатно ке замине за лацио!
а кутињо потпиша со Киево!:nenene:
Круз ке добива шанси недај боже ако се повреди некој!
Не Кутињо туку Клерон фока што го викат што ја носи топката на глава потпиша за Киево.А што се однесува за Кутињо тој си потпиша за Интер но доаѓа за 2 год бидејќи сега има 16.
Креспо и Круз ќе ги гледаме во Купот.
А плус имаме и нов напаѓач Обина за кој можам да кажам дека е два пати подобар од Мартинс и ништо послаб од Балотели јас мислам дека е и подобар.

Possible formation (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Vieira; Mancini, Ibrahimovic, Balotelli.

Според гоал.цом
Сепак мислам дека Кварезма ќе игра прв тим. Можеби не се докажа со Панатинаикос но се работи на супер квалитетен фудбалер во кој Мурињо има доверба.
Друга можна формација е со 2 шпица, Адриано - Ибра. Тоа ќе биди интересно да се види.

Не Кутињо туку Клерон фока што го викат што ја носи топката на глава потпиша за Киево.А што се однесува за Кутињо тој си потпиша за Интер но доаѓа за 2 год бидејќи сега има 16.
Креспо и Круз ќе ги гледаме во Купот.
А плус имаме и нов напаѓач Обина за кој можам да кажам дека е два пати подобар од Мартинс и ништо послаб од Балотели јас мислам дека е и подобар.

Го делам твоето мислење , али прашање е дали оваа година ке може да добиеме потврда за истото , најверојатно од Јануари кога ке отиде во друг клуб , гледам Наполи се интересираат за него .

Possible formation (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Vieira; Mancini, Ibrahimovic, Balotelli.
Kaj е Кварезма во формацијава , не верувам дека Мурињо на Балотели би му дал шанса во стартниот состав .

ибра може да го одмори малце .... нека почне со адри па ако има потреба нека влезе ибра и одма шлака лака 2 гола и три бода

Мноооогу сум пијан,сабаље ко че станам има да ви постирам на СИТЕ!!!!!!Немирни едни!!!:pos2::pos2::pos2:
И немојте да слушнам збор настрана за Агуеро,ако треба да ги дајме Круз,Креспо,Балотели(то мајмуно по зелено шо трча) за да дојди Агуеро,јас сум за!!!!А и плус можи да игра и како полушпиц!!!Или Ибра полушпиц а Адри и Агуеро напа,а Мансини на клупа!!!
...............Цезар..................
Мајкон.....Кордоба..Чиву..Максвел...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Камби.......................
Куарезма,,,,,,,,,,,,...Мунтари............
.................ИБРА........................
:::::::::::АДРИ::::АГУЕРОООООО

АЈ нека ми кажи некој појака формација да го видам ја:pos2:
Еј да сибам зверо,на тголку алкохол и тактика напраФ!!!:pos2:

Колку сме несериозни...
Прво до Димитар и Фантом ОХ, деца навистина треба многу работи да расчистите од вашите глави.
Ми препишувате дека су провоцирал....
Друго тра да се изјасните чии фанови стеа ИНТЕР или ЧЕЛЗИ.
Треба да разликувате вулгарност, а гледам дека секоја вулгарност ја толерирате...имаме доста вакви глупости:pusk:, К*рови, и уште голем бој вулгарности, а не преземате ништо.

http://kajgana.com/statija_2936.html
Значи се е провокација, кога на некои млади момчиња нема да им се допадне некои постови.
Јас жалам што постирав над 500 постови на вакви т.н форуми.
И демек модератори од типот на извесен Димитар и Фантом ОХ,
Поздрав до сите членови на форумов.
Krsi glava be placipicko ako ne ti cini. Forumov e otvoren za site koi se so bistar um, a ne za mutni plackovci.

Krsi glava be placipicko ako ne ti cini. Forumov e otvoren za site koi se so bistar um, a ne za mutni plackovci.

Што се исфрустрира господине админ дотолку? Баш за вулгарност беше муабетот.Иначе Думан донекаде е во право!

:nesvest: Нели администраторите и модераторите треба да ни бидат пример како да се однесуваме на форумов??! Да напишеше вакво мислење 15 годишник немаше да ме изненади, ама ова...

Насловот можеше да биде: Катастрофален пораз на нашите кошаркари од Португалија! Забелешката беше на место :smir:.

Што се исфрустрира господине админ дотолку? Баш за вулгарност беше муабетот.Иначе Думан донекаде е во право!
До кај е во право? Дали знеш ти што ќе се случи доколку нема правила, секој си пишува тоа што сака, секој секого провоцира, пцуе...
Можеби ти е другар и сваќам дека сакаш да го браниш но биди малку реален.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom