Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баниран од тема. Proceed with the glorification of the nerro-azzuri.

И како ти придонесуваш за добрите и квалитетни дискусии на форумов т.е. темава, да знаме дека добар си за ставање на смајлиња али агугугу постовите бар тука не ти се добредејдени . :smir:

Ејј ама геј смајлииии :smir: еве ти едно цвеќенце ако си западно-европски ориентиран.
Супер Агуеро ако го зееме ама кого треба да баталиме? Ибра, Адриано, Балотели... Ако почне да функционира Ибра-Адри тандемот не би го мењал за ништо на свет, мада нема да биде лошо да го иаме овој на клупа.

Ејј ама геј смајлииии :smir: еве ти едно цвеќенце ако си западно-европски ориентиран.
Супер Агуеро ако го зееме ама кого треба да баталиме? Ибра, Адриано, Балотели... Ако почне да функционира Ибра-Адри тандемот не би го мењал за ништо на свет, мада нема да биде лошо да го иаме овој на клупа.
Се сомневам дека играч од таков калибар би дошол само клупи да грее тука.

Се сомневам дека играч од таков калибар би дошол само клупи да грее тука.

Постои систем на ротација , иако мислам дека Адри ке го шитнат но овој пат за далеку поголема сума , мислам дека тоа е и целта на клубот , да го вратат Адри на старите патеки ( делумно ) , но не и да го задржат долго време . Ако некој мене ме прашува што преферирам Адри -Ибра или Агуеро - Ибра , јас сум за втората опција , далеку подобра е .

Од една изјава на Морати дека ќе му даде работа на Марадона, отидовме до ангажман на Агуеро. Може само сака да му помогне на човекот да си ги плати долговите кон Италија, а не да ни бара играчи од Јужна Америка (мала шала).

Ај да видиме како ќе се одивиа привин оваа сезона па ќе правиме муабет што ни треба и како ни треба.

Иначе потврдена е казната од три меча за Мунтари.

Од една изјава на Морати дека ќе му даде работа на Марадона, отидовме до ангажман на Агуеро. Може само сака да му помогне на човекот да си ги плати долговите кон Италија, а не да ни бара играчи од Јужна Америка (мала шала).

Ај да видиме како ќе се одивиа привин оваа сезона па ќе правиме муабет што ни треба и како ни треба.

Иначе потврдена е казната од три меча за Мунтари.

Ништо страшно , Камбија ке се прекомандува во средината и онака , а ништо чудно и Мансини да го видиме централно во средината , нормално со офанзивни задачи т.е. да биде врска средина - напад .

п.с. Кога се враќа Хименез ?

Мислам дека е за 1 месец неговото враќање!
жалбата за мунтари е одбиена така да нема да го гледаме на Миланското дерби!

Колку сме несериозни...
Прво до Димитар и Фантом ОХ, деца навистина треба многу работи да расчистите од вашите глави.
Ми препишувате дека су провоцирал....
Друго тра да се изјасните чии фанови стеа ИНТЕР или ЧЕЛЗИ.
Треба да разликувате вулгарност, а гледам дека секоја вулгарност ја толерирате...имаме доста вакви глупости:pusk:, К*рови, и уште голем бој вулгарности, а не преземате ништо.

И на крај гледате едена статија на КАЈГАНА што наслов има за Кошаркарите на Македонија.
Koшаркарите го попушија од Португалија
еве овде можете да се уверете колкава е сериозноста на КАЈГАНА...
http://kajgana.com/statija_2936.html
Значи се е провокација, кога на некои млади момчиња нема да им се допадне некои постови.
Јас жалам што постирав над 500 постови на вакви т.н форуми.
И демек модератори од типот на извесен Димитар и Фантом ОХ,
Поздрав до сите членови на форумов.

Думан , Acid не банираше , не Димитар или фантом

Koнтрадикторен до јаја ни е нашиот газда , Морати . Нели беше импресиониран од Кварезма на мечот Италија - Португалија , од тогаш само шпекулации имаше за неговиот трансфер во Интер, уште пред да дојде Мурињо . . . на крај краева , Кварезма е желба на Мурињо , факт , аналогно на истата , желба е и на Морати :D .

Незнам сезонава, Круз дали ке заигра... Баш беше супер ланската сезона. Кажете ми Суазо дали ке се врака, знам дека е на позајмица у Бенфика, што ке се дешава со Креспо, и дали е дефинитивна работата со Кутињо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom