Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaс се извинувам ако сум краток, само да попитам, дали, цитираните
членови
се
ебено
сериозни со муабетот?
не,ама можеш да си јадеш мекица и сирење што ќе ни се мц у македонија..Плус вработените гаран зимаат поише од 300 евра таму,не се робови на капиталиститенего, како сеа тоа јас да го преболам биг eн тејсти сосот? аххх бе последниот пат наместо чизбургер, пита и милкшејк да си земев биг ен тејсти..
не помагаат ни жужу ни седмици ни пици ни енрико ни кафани...
некој да не знае да го спрема?![]()
Да чујам зошто не би била?
за воља на вистината фискални даваат и секогаш кога сум купувал таму имало фискална во мојата кеса. Тоа што увек после пијанка сум јадел таму, и за тоа се сложувамЈа се прашувам пак во што е подобар на пример брендот Вили каде се работи во нехигиенски услови фискални не се издаваат, имаше неколку случаи на затруени тоа и на луѓе што лично ги познавам, не стандардизирана храна и месо некогаш месото е само за после пијанка да го јадеш. А вработените не се ни пријавени а колку земаат тоа не знам ама сигурно не е повеќе од Мц. И ова важи за многу кафани низ цела Македонија.
Ја се прашувам пак во што е подобар на пример брендот Вили каде се работи во нехигиенски услови фискални не се издаваат, имаше неколку случаи на затруени тоа и на луѓе што лично ги познавам, не стандардизирана храна и месо некогаш месото е само за после пијанка да го јадеш. А вработените не се ни пријавени а колку земаат тоа не знам ама сигурно не е повеќе од Мц. И ова важи за многу кафани низ цела Македонија.
Oд причина што пола час неможам да ти реплицирам, што значи една веб страна не е стабилна во земјава, што останало за работа. Гарфилд вака едно време не го сфаќаа сериозно кога збореше за земјава од друга земја, така моментално си и ти. Тоа е една причина.
Втората причина е што 300 евра, плата скоро недостижна за голем процент, за студент, била мала.
Трета причина квази философиите за модерно робство и кур се тресе у ладна вода. Јас вакви муабети ни во сарказам не би ги вметнал.
Симни се прво од високиот коњ па ќе дискутираме, може ќе има повеќе смисла тоа што ќе го пишеш тогаш, па којзнае, дал горнио, заедно ќе вршиме ослободување и еманципации и ќе го офарбаме светот со боите на слободата и недоносените идеологии и розев, јебешлига!
Месото на „Вили“ врска си нема никаква со поимот „Лесковачка скара“.Месото тука се подготвува, во една фабрика на една многу позната месарница низ државава и кашкавалот што го ставаат е оној „Јого-тост“ кашкавалот, растителен и никаков, полн со иверици.Да не говориме тоа што пилешкото им е од Бразил, а знаат некогаш (ве лажам, секогаш) да шибнат и смрдено месо кое стоело по дуќаните на истава оваа месарница по неколку месеци и со неговиот мирис може да се убиваат и вампири во движење.Али важно народ фрла пари за во „Вили“, за „лесковачки“ и разни други плескавици и по сто денари, спремени со „убиј боже“ месо.Не е важно од каде го знам ова, не сум достапен за автограми, и не прашувајте од каде знам, важно знам ;-).
Така да, не се лажете за квалитет на ова место, а тие што се лажат и си велат дека имаат најубаво месо, тогаш изгледа дека тие не се од друга планета, има вонземјани на Кајгана.![]()
Сум живеел и работел во странство можеби затоа ми е чудно и несфатливо да работам за 250 долари или евраДруже, гледам тебе те чека плата од 2.920 евра. Во кој свет живеете бе, ццц... т.е. во која земја?!
Сум живеел и работел во странство можеби затоа ми е чудно и несфатливо да работам за 250 долари или евра
кога таму ги зимаш за 3 дена а овде треба да рмбаш цели 30 дена...тешко човек да го прифати тоа
Експлоатација има сегде али ова во македонија е на трета! Што е најзабавно ја прифаќате и ја сакате, со сите сили се борите да опстои, никој не се буни за ништо, во ред е да се работи за минималец од 170$(8000 ден.), се е супер ни тече мед и млеко![]()