- Член од
- 3 април 2013
- Мислења
- 175
- Поени од реакции
- 75
koj e zensko??женско е >.>
koj e zensko??женско е >.>
Stef prasuvav samo mislenje za teretanata, znaes deka treniram plivanje, so ke mi teretana.Ако целта ти е да изградиш тело треба да ги следиш инструкциите на луѓето.
Има гужва после 5 часот.
Ако сакаш да научиш вистински билдинг оди во некоја хардкор,ако сакаш да бидеш фит оди и почни не размислувај
Па има одредени вежби што ќе ти помогнат во перфомансите.Stef prasuvav samo mislenje za teretanata, znaes deka treniram plivanje, so ke mi teretana.
Па таму се Терминатор и Атлета, малце поскапички. Во Терминатор е 1500 мислам за секој ден.Препорака за маалска теретана окулу железничка станица ?
Знам за нив, нешто поевтинко барам каде што луѓето одат за да вежбаат а не за да се курчатПа таму се Терминатор и Атлета, малце поскапички. Во Терминатор е 1500 мислам за секој ден.
На есен кога ќе се вратиш во СК, ѕверЕдвај чекам во роден Прилеп да се вратам за летово, во Скопје тука одам во Гладијатор и плаќам 700 денари месечно и то е овде да речиме најефтино....а во Прилеп 300денари месечно....останативе 400 денари (гратис 2кг стек)
Не туку исушен, од кеф ќе платам еден месец таму инаку немам време да вежбам на лето имам многу работа така да уште месец дена има време за вежбање кај мене после тоа сум на работна паузаНа есен кога ќе се вратиш во СК, ѕвер
Јас сум 2 години на работна паузаНе туку исушен, од кеф ќе платам еден месец таму инаку немам време да вежбам на лето имам многу работа така да уште месец дена има време за вежбање кај мене после тоа сум на работна пауза
Хахха зависи колку си бил голем пред паузата и зависи од типот на работата. Зборувам за тешка физичка работа со по 5 сати спиење и по 17-18 рмбање како вол 4 месеци.Јас сум 2 години на работна пауза
Е, голем...и сега не сум мал исто со рмбањево, само малку по интелектуален волХахха зависи колку си бил голем пред паузата и зависи од типот на работата. Зборувам за тешка физичка работа со по 5 сати спиење и по 17-18 рмбање како вол 4 месеци.
Fit што е сега позади универзална , 1500 месечно.Теретани околу дебар маало ? или буњаковец ?