Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де некоја страница шо дава вести поврзани со серии и такви ствари. Ме интересира што продолжија, а шо не, мислам дека вчера требаше официјалната листа да ја извадат.
Де некоја страница шо дава вести поврзани со серии и такви ствари. Ме интересира што продолжија, а шо не, мислам дека вчера требаше официјалната листа да ја извадат.
Мајкл Џ.Фокс се враќа со нова серија за човек со Паркинсова болест. NBC ги откупи правата за 22 епизоди и тоа без да го прочитаат сценариото.
Не ми се отвара тема дека форумов е се` уште нестабилен, па затоа еве вака една блиц препорака за серија:
Broadchurch
Мислење за Vegas со Денис Квејд, чинит или не? Ваш предлог?
Рече дека Американците ќе ги гледал, ама кој го знае.Без осет си, само да се препорачувало.Али ElNinho бараше некоја нова, па еве му.
Поради него и ја почнувам серијата. Гледај ја Doctor Who, го имаш Tennant at his best. А и се друго што би посакал во една серија.Инаку, заборавив да напоменам дека Дејвид Тенант е ѕвер.
Последните две епизоди ми останаа. Мора да ја ѕирнете. Одамна ваква напнатост и толку многу осомничени не сум имал во една серија.Инаку, заборавив да напоменам дека Дејвид Тенант е ѕвер. Hank Moody до кај си со серијата?
Финалето беше феноменално, ќе видиш. И изгледа не си ја гледал The Killing. Ми се чини дека на крајот од серијата само јас останав неосомничен.Последните две епизоди ми останаа. Мора да ја ѕирнете. Одамна ваква напнатост и толку многу осомничени не сум имал во една серија.![]()