"Заборавени" играчи

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Albert Riera, Rajan Babel, El Zar, Ngog ..... site od Liverpool :)))
Hasan Salihamidzic... kaj e deckovo??
Сите овие од Ливерпул играат кој на каде... Риера е во Галата и тоа игра редовно... Ел Жар мислам е во Леванте мислам или во некој друг клуб во Шпанија, а Нгог мислам дека е во Англија Шемпионшип во некој клуб... А Салихамиџич како што ти кажаа веќее пензиониран е... Најверојатно не следиш многу фудбал, онака само... :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.597
Жером Ротен
Речиси цела кариера ја помина во Франција
2004та беше дел од Монако, кога играа финале ЛШ против Порто
Од време на време добиваше шанса и во Француската репрезентација

Раул Браво
Дефанзивец. Долго време го носеше дресот на Реал Мадрид

Се изненадив кога видов дека овие двајца сеуште играат фудбал...затоа и се најдоа во темава :)

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Иначе за тие што ги пишувате како заборавени играчи пишете и кај играат кога веќе сте виделе... Баш ме интересира за Ротен кај е сега? Омилен играч ми беше од ПСЖ кога играше кај нив, левак со добра техника... На ПЕС добри голчиња давав со него од слободен...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Асамоа Гијан. :D
Надежта на Удинезе, така? :icon_lol:
Гледам се мачи по арапски клубови сеа..

A се сеќавате на Рикардо Роча (Rocha) тој во Бенфика што играше па послем во Тотенхем, сега е во Портсмут

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.597
Иначе за тие што ги пишувате како заборавени играчи пишете и кај играат кога веќе сте виделе... Баш ме интересира за Ротен кај е сега? Омилен играч ми беше од ПСЖ кога играше кај нив, левак со добра техника... На ПЕС добри голчиња давав со него од слободен...
За Бастиа игра Ротен
...додека Раул Браво за Бершот (како ли се чита :D), белгиски тим

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
За Бастиа игра Ротен
...додека Раул Браво за Бершот (како ли се чита :D), белгиски тим
Ги знам, ги знам... Фалаа :) Ротен е веќе многу стар, а за Раул Браво не очекував толку многу да падне...

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Уште еден од многуте заборавени играчи е Вејн Бриџ , играше во Саутемптон па направи трансфер во Челзи каде не се изнаигра баш многу од таму во сити па сега гледам дека го пуштаат на позајмици само и стигнал да игра во Брајтон :facepalm:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.957
Уште еден од многуте заборавени играчи е Вејн Бриџ , играше во Саутемптон па направи трансфер во Челзи каде не се изнаигра баш многу од таму во сити па сега гледам дека го пуштаат на позајмици само и стигнал да игра во Брајтон :facepalm:
И напаѓачот Жо исто. И многу други играчи од таа генерација на Манчестер Сити(засилувањата од 2008ма, 2009та).

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Nilmar - Site go znaeme od Villareal. Interesen igrach mi beshe vo Villareal brzo sitno, dobri bea so Rossi no se otepuvaja povreduvanje. Otpadna Villareal vo 2ra Liga i sea eve glem igra vo Al Rayyan (Qatar) . Zainteresirani imashe mnogu timovi za nego, mislam edni od niv beshe Juventus.(mojt sum greshka)
:tapp: pa ovaj Rossi za Fiorentina potpishal godinava...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.597
Нихат...турчин, исто во Виљареал играше едно време
Добар играч беше, но многу млад се пензионирал...се изненадив сега кога видов :(

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Лук Чедвик :))) едно време гасеше и палеше за Јунајтед :))

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
А го памтите Бенџами Маварувари,јазик да искршиш со овја:D,играше за Сити,Портсмут.Дан знае некој сеа кај игра,или па може се пензионирал више,мада не ми се веруа.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
А го памтите Бенџами Маварувари,јазик да искршиш со овја:D,играше за Сити,Портсмут.Дан знае некој сеа кај игра,или па може се пензионирал више,мада не ми се веруа.
Во Chippa United игра :)eek::eek::eek:). А тие како што малку погледнав настапуваат во ABSA Premier League.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Луис Фабијано. Цепеницата го бараа Милан, ги одби отиде во Бразил :D

Kajgana Shop

На врв Bottom