Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од младинците на интер ако излезе нешто од Балотели и пред се Содигарди кој има страшен шут го даоа во Бари на мене тој ми има оставено најголем впечаток.
Балотели многу ме изнервира кога почна да се заканува и да бара плата ќе одел ако требало и во Милан ништо не го врзувало за Интер,кога Интер му даде плата 2 мил почна со патриотски изјави ист е како Ибра.
Дали така како него даваа изјави Џовинко,Кркич па и Меси на негови години многу ме нервират такви арогантни играчи.Интер на никој играч не останал должен.
Балотели според мене треба уште многу да се докажува.

Mислиш дека стварно тоа го изјави , медиумите извртуваа , иначе Мурињо ке го шутнеше како партал , а камоли па нов договр да добиеше и тоа со годишна плата од 2 мил. евра . Како и да е , треба уште многу да работи детево , такви како него таленти имало многу па на крајот завршувале како просечни играчи во тимовите надвор од големата 4ка . Проблемот е што многу тешко ке може да се снајде на крилната позиција зашто сеуште ја немаа брзината и агилноста која е карактеристична за таквите играчи , а за нападот треба ли да ја спомнувам конкуренцијата , Ибра и Адри .
Тешко дека дечково ке се здобие со првотимски статус покрај овие двајца , ем Кварезма . . . осеќам ке го продадат , слично како со Мартинс .

Балотели не е за продажба, подобро позајмица...

Се е ок тоа , али чим има плата од 2 милиона по сезона , значи дека има некој изгор агент а и високи барања , така да прашање на време е кога дечково ке сака да се здобие со првотимски статус , а некако условиве не го налагаат истото , бар не во наредниве 2 сезони . За позајмица да не правиме муабет , нема да сака .

Се е ок тоа , али чим има плата од 2 милиона по сезона , значи дека има некој изгор агент а и високи барања , така да прашање на време е кога дечково ке сака да се здобие со првотимски статус , а некако условиве не го налагаат истото , бар не во наредниве 2 сезони . За позајмица да не правиме муабет , нема да сака .
Тогаш тој нека му ја мисли...

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=845482

Еве уште еден напаѓач во Интер.
Обиња не успеа да се пресели во Евертон бидејќи не успеа да обезбеди работна довзола.
Непланирано, се засиливме со уште еден шпиц.. :)

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=845482

Еве уште еден напаѓач во Интер.
Обиња не успеа да се пресели во Евертон бидејќи не успеа да обезбеди работна довзола.
Непланирано, се засиливме со уште еден шпиц.. :)

Абе ќе го даат на друг клуб, пренатрупани сме со напаѓачи.Според мене би требало да му помогнеме на Фиорентина и да го пратиме таму на позајмица(ако сакаат), па догодина коа (ваљда) ќе си оди Круз да го вратиме назад.

Абе ќе го даат на друг клуб, пренатрупани сме со напаѓачи.Според мене би требало да му помогнеме на Фиорентина и да го пратиме таму на позајмица(ако сакаат), па догодина коа (ваљда) ќе си оди Круз да го вратиме назад.
Не можиме да го дадеме никаде. Преодниот рок заврши, па сега ќе се чека зимскиот преоден рок.

Не можиме да го дадеме никаде. Преодниот рок заврши, па сега ќе се чека зимскиот преоден рок.
сезоната е долга и тој ќе биде испробан...никогаш не се знае...кога можеше Балотели..зашто да не обиња...

Уште вчера се знаше дека Обиња нема да добие Виза за работа, можевме да поработиме на случајот и да го пратиме во друга екипа, сега имаме напаѓач вишак во тимот.

Инаку медумите во италија велат дека Креспо има договор со Интер до 2009, па најверојатно уште во јануари ќе замине се спомнува Рома како можна дестинација и покрај негирањето на управата на Волчицата. Иначе се рабитело и на неговиот трансфер вчера но иако бил лут поради изоставување од ЛШ одбил да замине

Добредојде за новиот фан на интер
Па не сум баш нов фан на Интер...
Ама во секој случај нов сум на форумов...
Благодарам за добредојдето :helou:!
Да видиме што има да покаже Кварезма в петок, а има многу!
Многу ми е кеф за Милан кошиите (да не речам гуските) што беа нашарани од Болоња :tapp: :baeh::pos2:... Честитки!
Форца Интер!

Па не сум баш нов фан на Интер...
Ама во секој случај нов сум на форумов...
Благодарам за добредојдето :helou:!
Да видиме што има да покаже Кварезма в петок, а има многу!
Многу ми е кеф за Милан кошиите (да не речам гуските) што беа нашарани од Болоња :tapp: :baeh::pos2:... Честитки!
Форца Интер!

Добро, нов си на темава, така да нов си за нас.:smir:
Добродојде уште еднаш. Forza Inter! :)

Добро, нов си на темава, така да нов си за нас.:smir:
Добродојде уште еднаш. Forza Inter! :)
Да, да... Нов сум општо на форумов... Се думам одамна да се приклучам... Па ај сега, ај после и најзад... ЕТЕ МЕ... Фино е тука... Малце запурно ама белки некој че отвори џам..:toe:
Е имав и една идеја... Секако Манчини нема работа сега... Па може да биде играч во Милан или Јувентус, секако во тие години е а?

Форца Интер!
Напред Македонија!

Да, да... Нов сум општо на форумов... Се думам одамна да се приклучам... Па ај сега, ај после и најзад... ЕТЕ МЕ... Фино е тука... Малце запурно ама белки некој че отвори џам..:toe:
Е имав и една идеја... Секако Манчини нема работа сега... Па може да биде играч во Милан или Јувентус, секако во тие години е а?

Форца Интер!
Напред Македонија!

Не не, уште нема доволно искуство за во Милан, а за Јуве незнам, како и да е добра ти беше идејава :wink:
Добредојде и од мене :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom