¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
ТонИнтер ти реков дека Морати ме слуша, памтиш за Кварезма што ти викав, нема врска и да не памтиш сепак остануваш кучка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Платата на Ибрахимович е претеризам оваа зема 9 мил а до крајот на 5 год договор платата ќе му расте до 12 мил
Ибра има изиграно една клучна утакмица таа со Парма,Лани даде 17 гола од кои 9 од пенал колку и да е добар според мене не треба да зима повеке од 5 мил.Пандев дава 3 сезони над 10 гола по сезона и има над 10 асистенции годишно а зема 300 000 евра до оваа сезона.
Adriano Lima Internazionale 5.000.000 €
ТонИнтер ти реков дека Морати ме слуша, памтиш за Кварезма што ти викав, нема врска и да не памтиш сепак остануваш кучка.
моментално на INTER CHANEL ги гледам првите потези на кварезма од денешниот тренинг...
Treninzite se lesni, a na Kvarezma site sakaat da mu pomognaat sto pobrgu da se vklopi vo novata sredina..И како оди ?
Не верувам дека многу ќе се снајде Кварезма во Интер ако знаеме каква тактика игра МурињоTreninzite se lesni, a na Kvarezma site sakaat da mu pomognaat sto pobrgu da se vklopi vo novata sredina..
Не верувам дека многу ќе се снајде Кварезма во Интер ако знаеме каква тактика игра Мурињо![]()
Барем со јазикот нема да имаат проблем..ќе имаме португалска колонија набргу...нема да биде чудо до година и вашето португалче да си се прибере кај таткото МурињоНе верувам дека многу ќе се снајде Кварезма во Интер ако знаеме каква тактика игра Мурињо![]()
Би се снашол во секаква 4-3-3 такттика, брз е, добар дриблер, уште попрецизент шутер, па мислам дека доволно ќе придонесе во играта на Интер, а и од голема помош ќе му е на Ибра.Не верувам дека многу ќе се снајде Кварезма во Интер ако знаеме каква тактика игра Мурињо![]()
Не верувам дека многу ќе се снајде Кварезма во Интер ако знаеме каква тактика игра Мурињо![]()
Ок.
Постои желбата да се земаат пари на готово, а не да се игра фудбал. Од такви ми е доста. Прво беше Виери, па Рекоба, сеа Виеира, Креспо... не сме ние хуманитарци па да делиме пари за нишо.