Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ТонИнтер ти реков дека Морати ме слуша, памтиш за Кварезма што ти викав, нема врска и да не памтиш сепак остануваш кучка.

Платата на Ибрахимович е претеризам оваа зема 9 мил а до крајот на 5 год договор платата ќе му расте до 12 мил
Ибра има изиграно една клучна утакмица таа со Парма,Лани даде 17 гола од кои 9 од пенал колку и да е добар според мене не треба да зима повеке од 5 мил.Пандев дава 3 сезони над 10 гола по сезона и има над 10 асистенции годишно а зема 300 000 евра до оваа сезона.
Adriano Lima Internazionale 5.000.000 €

Според мене заслужуа да зема толку затоа што стварно е вансериски играч, но исто треба двојно повеќе да го почитува клубот.:toe:

ТонИнтер ти реков дека Морати ме слуша, памтиш за Кварезма што ти викав, нема врска и да не памтиш сепак остануваш кучка.

...
А ти ќе останеш арогантен засекогаш.

Како и да е, добро што те ... слушал.
Forza Inter!

Креспо за мене е нај класата напаѓач од тие што се во Интер веке е стар но ако има иста минутажа со сите пак ке даде повеќе голови од другита.Пред една година ни беше прв стрелец со 20 гола лани се повреди со Манчини имаше проблеми и слабо изигра.
За мене Креспо е клучниот човек кога го освоивме првото скудето на теренот голот со Рома во Рим беше клучен за победничкиот дух на Интер таа сезона ако изгубевме тој натпревар немаше да биде иста сезоната,секако и голот во дербито за 1-0 е исто важен.

За Креспо никогаш нема да кажам лош збор.Да ме прашат мене други би избркал од нападот на Интер.

Фалати Јове БТ за податоците... се сложувам дека некој играчи земат преголеми плати...но и Масимо не ги заработуват со пот ...секое задоволство се плаќаа..
ИБРО МАЈСТОРОТ нема цена....

Mourinho added: "When I arrived at Inter I asked the club for three players. Mancini, Quaresma and Lampard. The club has given me Quaresma, Mancini, and did everything to get Lampard, and when Lampard changed his mind, I said my alternative was Muntari. I have to thank the club and the president and Marco Branca and Gabriele Oriali for their work. I'm very happy with the club.
"As for Ricardo, I have to say that I wanted him for a long time. It has happened now. He has come at a very important time for us. It's a pity he didn't come here before the Super Cup because he would now have 11 titles instead of the 10 he already has. He can play on the right, on the left, in a 4-3-3, a 4-4-2, even on the bench and from the stands..."

Мурињо во негов стил :pos2::pos2: заборавил да кажит дури и од дома :tv:

И ова е јако...од каде Хари Потер...:pos2:
We've read that you have many nicknames. Which one do you like best? Mustang? Harry Potter?
(Smiles) "Quaresma."

моментално на INTER CHANEL ги гледам првите потези на кварезма од денешниот тренинг...

Treninzite se lesni, a na Kvarezma site sakaat da mu pomognaat sto pobrgu da se vklopi vo novata sredina..
Не верувам дека многу ќе се снајде Кварезма во Интер ако знаеме каква тактика игра Мурињо:toe:

Не верувам дека многу ќе се снајде Кварезма во Интер ако знаеме каква тактика игра Мурињо:toe:

Баш у негова тактика би се снашол , у принцип крилата кај Мурињо се клучот за успехот , во Челзи тоа му беа Робен и Даф во првата сезона , после Кол и Робен , плус и во Потро играше во иста формација 4-3-3 , бар од него очекувам без проблем да се имплементира во овој систем .

Барем со јазикот нема да имаат проблем..ќе имаме португалска колонија набргу...нема да биде чудо до година и вашето португалче да си се прибере кај таткото Мурињо

Би се снашол во секаква 4-3-3 такттика, брз е, добар дриблер, уште попрецизент шутер, па мислам дека доволно ќе придонесе во играта на Интер, а и од голема помош ќе му е на Ибра.

Ок.

Постои желбата да се земаат пари на готово, а не да се игра фудбал. Од такви ми е доста. Прво беше Виери, па Рекоба, сеа Виеира, Креспо... не сме ние хуманитарци па да делиме пари за нишо.

Ние не сме, ама Морари е игледа. Човекот е толку добар што би им давал пари речиси за ништо. Мислам дека го имаме најдобриот сопственик на клуб во Европа! Ај кажете ми кој друг до толку се приврзува со играчите и се обидува за се да им излезе во пресрет?

Btw се сложувам дека Ибрахимович зема преголема плата. Повеќе сакам лојални фудбалери отколку платеници. ОК, добро е и платениците да си ја вршат работата како што треба, ама сепак не е исто кога некој игра од срце и кога игра за да оправда пари. Се приметува. Барем јас приметувам :wink:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom