А
Адриано
Гостин
можеби заради повредата па сака да му даде помалку напорна работа само во италијанско и купот на италија!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Адриано се слагам со тебе и кај нас беше изоставен Неста поради исти причини изгледаможеби заради повредата па сака да му даде помалку напорна работа само во италијанско и купот на италија!![]()
Сепак ќе беше добро да биде на поширокиот список, па макар да седи и на клупата.можеби заради повредата па сака да му даде помалку напорна работа само во италијанско и купот на италија!![]()
заслужуваш честитки...бравосСепак ќе беше добро да биде на поширокиот список, па макар да седи и на клупата.
Не мора да го игра, нека биди како алтернатива за одбраната, во случај на повреда на некој од стоперите...
Овие младинците секако се без потреба ставени, барем на местото на еден од нив требаше да биде повикан.
едит
Фала думан на информацијата.
Не знаев дека сум најактивен на темава.![]()
Приметив вчера дека имаат младинци ставено во делот squad. Двајца се родени 1989, Балотели е 1990 и еден е 1991. Освен Балотели не верувам дека другите ќе играат како замена.
Доволно се стопери: Кордоба-Матераци-(Камбиасо:pos2![]()
Абе има многу такви, ама ништо...Пасквале толку го форсираа, али еве сега има 26 години и остана само талент, просечен играч...Bolzoni е означен како новиот Факети! Дај боже!
Јас и пред некој ден напишав дека фудбалерите со африканско потекло не се постојани во формата, две -три сезони и јашааа...Од младинците на интер ако излезе нешто од Балотели и пред се Содигарди кој има страшен шут го даоа во Бари на мене тој ми има оставено најголем впечаток.
Балотели многу ме изнервира кога почна да се заканува и да бара плата ќе одел ако требало и во Милан ништо не го врзувало за Интер,кога Интер му даде плата 2 мил почна со патриотски изјави ист е како Ибра.
Дали така како него даваа изјави Џовинко,Кркич па и Меси на негови години многу ме нервират такви арогантни играчи.Интер на никој играч не останал должен.
Балотели според мене треба уште многу да се докажува.