Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
можеби заради повредата па сака да му даде помалку напорна работа само во италијанско и купот на италија!:toe:

можеби заради повредата па сака да му даде помалку напорна работа само во италијанско и купот на италија!:toe:
Адриано се слагам со тебе и кај нас беше изоставен Неста поради исти причини изгледа

Сепак ќе беше добро да биде на поширокиот список, па макар да седи и на клупата.

Не мора да го игра, нека биди како алтернатива за одбраната, во случај на повреда на некој од стоперите...

Овие младинците секако се без потреба ставени, барем на местото на еден од нив требаше да биде повикан.

едит
Фала думан на информацијата.
Не знаев дека сум најактивен на темава. :)

Сепак ќе беше добро да биде на поширокиот список, па макар да седи и на клупата.

Не мора да го игра, нека биди како алтернатива за одбраната, во случај на повреда на некој од стоперите...

Овие младинците секако се без потреба ставени, барем на местото на еден од нив требаше да биде повикан.

едит
Фала думан на информацијата.
Не знаев дека сум најактивен на темава. :)
заслужуваш честитки...бравос

Приметив вчера дека имаат младинци ставено во делот squad. Двајца се родени 1989, Балотели е 1990 и еден е 1991. Освен Балотели не верувам дека другите ќе играат како замена.

Финтата со составот е тоа што мора да има минимум на италијани кои потекнуват од младинската школа, па мора некој да се жртвува, и мислам дека Самуел е последен во процесот на опоравување, па затоа е изоставен

Приметив вчера дека имаат младинци ставено во делот squad. Двајца се родени 1989, Балотели е 1990 и еден е 1991. Освен Балотели не верувам дека другите ќе играат како замена.

Франческо Болцони полека ќе се вклопува во тимот, нешто како замена за Дакур кој заминува на полусезона... иначе малиот има капацитет за нов капитен на Интер.

Андреа Меи е ставен за да се исполни условот зададен од УЕФА за играчи од клубската школа. Сепак грешка им е, требаше да го стават Давид Сантон ама па тој повеќе игра бочно така да... подобро просечен централен дефанзивец отколку уште еден ВО МОМЕНТОВ непотребен играч.

Bolzoni е означен како новиот Факети! Дај боже!
Абе има многу такви, ама ништо...Пасквале толку го форсираа, али еве сега има 26 години и остана само талент, просечен играч...
Абе адриано на 20 години ораше по теренот...

Од младинците на интер ако излезе нешто од Балотели и пред се Содигарди кој има страшен шут го даоа во Бари на мене тој ми има оставено најголем впечаток.
Балотели многу ме изнервира кога почна да се заканува и да бара плата ќе одел ако требало и во Милан ништо не го врзувало за Интер,кога Интер му даде плата 2 мил почна со патриотски изјави ист е како Ибра.
Дали така како него даваа изјави Џовинко,Кркич па и Меси на негови години многу ме нервират такви арогантни играчи.Интер на никој играч не останал должен.
Балотели според мене треба уште многу да се докажува.

Овој Болѕони играл слично како Аквилани, ваљда ќе прерасне во добар играч, италијанците ни се повеќе од потребни во составот.Ја се чудам што ако почне да се применува новово правило на УЕФА 6+5, тогаш нае*авме :toe:

Од младинците на интер ако излезе нешто од Балотели и пред се Содигарди кој има страшен шут го даоа во Бари на мене тој ми има оставено најголем впечаток.
Балотели многу ме изнервира кога почна да се заканува и да бара плата ќе одел ако требало и во Милан ништо не го врзувало за Интер,кога Интер му даде плата 2 мил почна со патриотски изјави ист е како Ибра.
Дали така како него даваа изјави Џовинко,Кркич па и Меси на негови години многу ме нервират такви арогантни играчи.Интер на никој играч не останал должен.
Балотели според мене треба уште многу да се докажува.
Јас и пред некој ден напишав дека фудбалерите со африканско потекло не се постојани во формата, две -три сезони и јашааа...

Има пердуви да летаат....
Страшно ќе е....
Дури жал ми е за другите...
Ама тоа ти е...
Форца ИНТЕР!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom