- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Може немаш толку слободно место.Зашто не можам да префрлам филм од 12гига на хард диск, ми кажува дека е преголем фајлот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може немаш толку слободно место.Зашто не можам да префрлам филм од 12гига на хард диск, ми кажува дека е преголем фајлот?
Може немаш толку слободно место.
Зашто не можам да префрлам филм од 12гига на хард диск, ми кажува дека е преголем фајлот?
Зашто не можам да префрлам филм од 12гига на хард диск, ми кажува дека е преголем фајлот?
може да се конвертира пробај со partition magic или преку Dos значи start-run-cmd-convert Z: /FS:NTFS каде Z е ознаката за партицијата но пред се провери ја партицијата од грешки истотака во dos chkdsk Z: /fНе е до тоа проблемот, имам 700 гига слободно место. Проверив на интернет дека е до NTFS и FAT32 фајл, дека FAT32 не подржува големи фајлови и дека треба да се форматира дискот, но знае ли некој да ми објасни и дали може додуша, да го конвертирам без да форматирам, значи без да ми се избришат податоците на дискот?
aneta:) Но може така, мора да се форматира. Доколку ти е за да не изгубиш податоци може прво една партиција да направиш со NTFS и да ги копираш сите фајлови таму, потоа и другиот дел ќе форматираш така и ќе ги споиш партициите. (Easeus Partition Master)
Како да uninstall-ирам Hyper-V Server 2012??
Мислеjќи дека ми треба за да можам да работам со WP емулаторот на Visual Studio (отпосле дознав како требало- ептен едноставно било), го инсталирав чудово.
Дали ќе мора да го форматирам дискот на коj што го зачував или има друго поефикасно чаре?
Фала однапред![]()
Како да едитирам веќе направен pdf фајл?
На цд со музика,отворам цд-то кога е внатре пуштам и све нормално,а кога ќе ги копирам на десктоп да ги зачувам нејќат ми дава ерор и се копираат али о kb size.Помош?
Сега па воопшто нејќе да се отвори цд-то.Се отвара празно цд.Не ги копирај со копи-пасте, туку направи им Rip преку некоја програма (Media player на пример).
Шо лаптоп си купи? Кој формат ти се филмовите (стисни десен клик на филмот и најдоле од менито избери properties па види type of file). Со кој плејер ги пушташ?Откако купив нов лап топ не можам да гледам филмови кои ги симнувам од Замунда. Да не треба да инсталирам некое програмче плус??