- Член од
- 16 јули 2010
- Мислења
- 214
- Поени од реакции
- 51
Види не планирам да се натпреварувам па затоа не вежбам нозе мислам дека ми е доволно што трчам пешачам и орбитрек а и малце генетски ми се од добра страна како и градите две серии да напраам и ми се дуваат одмаКажи како вежбаш цела недела.
Мене ова најмногу ми помогна зашто и јас како тебе не можев да извежбам се асално: Гради(пон), Бицепс(втор), среда одмор, Рамо(чет), петок одмор, Грб(саб). Само што јас немам баш време да одам четири пати неделно и го запуштив малце ова.
Нозе, трицепс, подлактица... вметни ги каде мислиш дека ти е најдобро или ќе ти биде најлесно.
4 пати одам едино ако сакам некоја мускулна група да ја исфорсирам одам и 5 тиот ден
Иначе како ке ми дојде ги распоредувам уствари на која справа има помалце гужва
Гради праам развлекување коса права контра коса и со сајли па наредна недела ги мењам со бучици
Грб латмашина напред позади и после веслање овде не мењам ништо зашто не можам да се дигнам на вратило
Рамо еднаш со шипка напред позади еднаш со бучици летање и задно рамо со бучици и на машина и јамки
Рацете малце ги форсирам зашто мислам дека ми се малипа праам 4 за бицепс 4 за трицепс
Нозе како што реков не вежбам
Е сеа сакав нешто да сменам за растење и затоа прашав на форумов да каже некој ама од сите стручњаци овде и професионалци никој не кажува
Незнам може незнаат па затоа не пишуваат или знаат ама не кажуваат да не стане некој поголем од нив којзнае ......
Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD