1. Гледам реално и нормално е што вечерва се надевав дек нема да се повтори ланската работа на самиот старт со реми со просечна екипа. Неможев да сватам како е можно со добар резултат до околу 65 минута да се правеле глупости очекував прва замена фиго да биде и да се продолжи со притисок за втор гол а не да се брани несигурен резултат од 1:0..
2. Токму и јас на тоа цело време пишувам дека треба да се создава тим и да се уигрува, но сите се сложуваме дека Фиго неможе да биде во стартниот тим, ниту пак да се потпреме на еден премлад Балотели.. за ФИГО, Ј. Занети, Станковиќ, Матераци нема место во стартните 11, нема што овие повеќе да се уиграваат времето за нив отчука....не ме болеше резултатот 1:1 туку неинтересот на горе набројаните.. да не се лажеме дека Киву и Ј. Занети можат да играт на највисоко ниво во средниот ред...тоа беа глупости на Роберто Манчини и затоа 11 бода ги стопи во краток период, за на крај благодарение на ИБРО Мајсторот да го освоиме 16-то скуде.
Балотели проникна слично како Мартинс, но ниеден Африкански фудбалер не направил долга низа на добри сезони , како тоа што го прават Француските фудбалери.
3. Да знаеш колку само трпелив сум цели 19 години

))):salut: