L
Löwe
Гостин
Не знам да имало полош ден од денешниов. За вечер ГГ3+ Реал и Порто колку толку ако успееме да се извадиме од калва
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам да имало полош ден од денешниов. За вечер ГГ3+ Реал и Порто колку толку ако успееме да се извадиме од калва
Све што шутнаа овие Ксерез влезе да ти ебам среќата шугава
Не се лигави.
Не, сто посто наместена. Не им требаше и на двете екипи, опасни овие маалциве твои, алал да им е.
![]()
Кажи за утре шо ќе играш ама види порано кажи за да уплатиме контраГирона му требаат бодовите како леб за втора лига и на домашен терен губат со убедливи 2-4 од Ксерез кои се убедливо последните на табелата и бодовите му требаат за гајба пиво...
значи дали вреди да се игра воопшто вкладилница со оваа лакрдија што се случи кај Гирона-Ксерез??..страм да му е..страм да му е..не прават будали на двете очи цела Европа..после Победа местела..ојте бе онаму гној на ангина да фатите дај боже сите до еден низ ноз да ви излезат тие парите
--- надополнето: 11 мај 2013 во 21:16 ---
па зато вие сите сте паднале на нејзе..дека јас ја имав..барем да ве известев да не си ги фрлате парите за џабе не вака...
Излезен бев и кога се вратив и кога видов 1-4 80 минута мочта ми се смрзна..си помислив rezultati.com мајтап си прај со мене