Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам да имало полош ден од денешниов. За вечер ГГ3+ Реал и Порто колку толку ако успееме да се извадиме од калва

Na ova dodavam Memfis nad 95,5 , Pacers hendikep poluvreme 1 i Pingvinite 2 ( NHL )

Koј кур ми текна по Сити да се затрчам. Сум ветил дека никогаш нема против Виган да изиграм, ама ајде финале било. У курац. Златни ГГ утакмици, цел бундес искочи.

Murcia ke mi go nacuka deneska izgleda....

Ајде уште Реал 2&3+ па да мозгаме утре други утакмици. :)

Уплаќајте у живо на Осасуна... многу шанси у прво пропуштени... второ ќе искористат нешто .. Депортиво киксна на ред е Осасуна да тепа и помирно да спие....

Lelelelellelel Braga so se isdesi breeee jas 1 ja cekam taja vo 6 minuti od 1-0 na 1-3 otide

Гирона му требаат бодовите како леб за втора лига и на домашен терен губат со убедливи 2-4 од Ксерез кои се убедливо последните на табелата и бодовите му требаат за гајба пиво...

значи дали вреди да се игра воопшто вкладилница со оваа лакрдија што се случи кај Гирона-Ксерез??..страм да му е..страм да му е..не прават будали на двете очи цела Европа..после Победа местела..ојте бе онаму гној на ангина да фатите дај боже сите до еден низ ноз да ви излезат тие парите
--- надополнето: 11 мај 2013 во 21:16 ---
Све што шутнаа овие Ксерез влезе да ти ебам среќата шугава

па зато вие сите сте паднале на нејзе..дека јас ја имав..барем да ве известев да не си ги фрлате парите за џабе не вака...
Излезен бев и кога се вратив и кога видов 1-4 80 минута мочта ми се смрзна..си помислив rezultati.com мајтап си прај со мене

Не се лигави.

Не, сто посто наместена. Не им требаше и на двете екипи, опасни овие маалциве твои, алал да им е.

:D

Не, па стварно, опасен си. Местенка брат43, 1-2, создравје парите да си ги трошите :pos:

Не, сто посто наместена. Не им требаше и на двете екипи, опасни овие маалциве твои, алал да им е.

:D

Јас само ти реков да не се лигавиш, земи и шамивче ако ти треба.

Verder, La korunja, Fortuna i Hofenhajm do tolku da se nemalo pojma od igranje fudbal mrs vo 2 liga 5 kola po red gi igraam ne mozat da pobedat.
A ovie pa Braga i Salke sakaat vo LS i LE :facepalm:

Поради лошата понуда на денешниот ден изиграв на среќа и добро излезе..

Либерец 2 и 3+
Билбао гг 3+
Дортмунд т2
Баерн 3+
за 500 = 7800 (добитен), - ,многу среќа имав на овој тикет :D

И изиграв друг тикет

Вавринка + 23.5
Павличенкова 1
St. Louis vs Colorado 1 (Baseball)
Barcelona vs Atletico (ракомет) 1
Cincinati vs Milwakee + 7.5 (Baseball)

за 200 = 2850 (чекам уште Павличенкова 1 и Цинцинати + 7,5)

Утре малце појако :D

Ми требаат сеа 65$ на манибукерс, пракјам исто толку на пејпал, ајде љуѓе

Гирона му требаат бодовите како леб за втора лига и на домашен терен губат со убедливи 2-4 од Ксерез кои се убедливо последните на табелата и бодовите му требаат за гајба пиво...

значи дали вреди да се игра воопшто вкладилница со оваа лакрдија што се случи кај Гирона-Ксерез??..страм да му е..страм да му е..не прават будали на двете очи цела Европа..после Победа местела..ојте бе онаму гној на ангина да фатите дај боже сите до еден низ ноз да ви излезат тие парите
--- надополнето: 11 мај 2013 во 21:16 ---

па зато вие сите сте паднале на нејзе..дека јас ја имав..барем да ве известев да не си ги фрлате парите за џабе не вака...
Излезен бев и кога се вратив и кога видов 1-4 80 минута мочта ми се смрзна..си помислив rezultati.com мајтап си прај со мене
Кажи за утре шо ќе играш ама види порано кажи за да уплатиме контра :)
бтв за утре Алонсо од 1-3 место или победник да се брка 5ти стартува утре ама на негово тло во шпанија според мене ќе оди на подиум доколку не му откаже болидот или се случи некоја несреќа , ако нема такво нешто 95% оди на подиум .

Добро бе, биваше Реал со 6та постава да искочи ...:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom