Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гирона бе на 1.23 губи прво полувреме 1-3 и тоа од Ксерез :tapp: арно знам не играм вакви аматерски екипи, ем им требаат бодовите да одат директно во прва лига ем губат од последниот. Ај белким ќе ја свртат до крај ама како тргнале..

Германците денеска покажа дека не се мести

Гирона бе на 1.23 губи прво полувреме 1-3 и тоа од Ксерез :tapp: арно знам не играм вакви аматерски екипи, ем им требаат бодовите да одат директно во прва лига ем губат од последниот. Ај белким ќе ја свртат до крај ама како тргнале..

Ксерез нема победа од Ноември .. Нема дадено 2 гола од 12.01 пораз од Барса II со 4:2 , Џирона 14 2 2 43:12 гола ( втора најдобра одбрана у лига ) , 5 победи у серија дома , 8 1 1 на последните 10 дома и губе 1:3 ... Ретко играм од овие лиги , ама кој ѓавол ме тера денеска да ги ставам ...

Ксерез нема победа од Ноември .. Нема дадено 2 гола од 12.02 пораз од Барса II со 4:2 , Џирона 14 2 2 43:12 гола ( втора најдобра одбрана у лига ) , 5 победи у серија дома , 8 1 1 на последните 10 дома и губе 1:3 ... Ретко играм од овие лиги , ама кој ѓавол ме тера денеска да ги ставам ...

И овие Гирона на 3-4 утакмици од 25~ примиле само 2 гола и тоа со појаки тимови а 3 немаат примено на последните 25тина натпревари а сега за едно полувреме, се надевам дека местат 2-1 па на крај ќе испадне како што треба. Како ги видов како се запустив божем ај ќе ми покачи колку добивка 1.23 коефициент на крајот да испадне уште само на нив дека сум паднал и.. :facepalm:

И овие Гирона на 3-4 утакмици од 25~ примиле само 2 гола и тоа со појаки тимови а 3 немаат примено на последните 25тина натпревари а сега за едно полувреме, се надевам дека местат 2-1 па на крај ќе испадне како што треба. Како ги видов како се запустив божем ај ќе ми покачи колку добивка 1.23 коефициент на крајот да испадне уште само на нив дека сум паднал и.. :facepalm:

Jас ги имам -1,5 @ 1.85 ... така да ми треба 5:3 у најмала рака :rolleyes::noze:

1:4 .... ај карамба лузери !!!!!!

Ти се серам у лигата глупа ... сељаци футбал играт ... арно си знам држ се до кошарка , тенис и хокеј...

Иначе колку од вас ги имат Сити и Плзен ?

Бешикташ ако направи 0:1 и така остане до полувреме, сите по 100-200ка и дим да ве њама у кладилница да ја играте у живо да сврти! :icon_lol:

Све што шутнаа овие Ксерез влезе да ти ебам среќата шугава

Германците денеска покажа дека не се мести

секоја година иста приказна завршните 2-3 кола 3+ одат.........туку Вердер мислам те демантира,им беше потребен бод за гол живот па се договорија некако

Пиши пропало на денов барем за мене..
При утакмици со асални коефициенти како Марсеј, Челзи, Новгорад (соработка личеше) и Вердер X (им одговараше на двете и ја сетив, пишав пред натпреварот) јас се залетав на помали коефициенти повеќе.. Ете ја Цска 0-1 на 1.3 и Гирона на 1.23 1:4

Никогаш веќе нема да пишам утакмица на ливче со коеф помал од 1.5 ветувам :coffee:

Ќе фанеш глеј да не со овие комични резултати .. ццццц , сите екипи на кои им требат бодови прават киксови , само Емполи Марсеј и Верона до сеа ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom