Следното коло сите за Фрајбург!
Прво консултирај се со другарка ти.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следното коло сите за Фрајбург!
Гирона бе на 1.23 губи прво полувреме 1-3 и тоа од Ксерезарно знам не играм вакви аматерски екипи, ем им требаат бодовите да одат директно во прва лига ем губат од последниот. Ај белким ќе ја свртат до крај ама како тргнале..
Ксерез нема победа од Ноември .. Нема дадено 2 гола од 12.02 пораз од Барса II со 4:2 , Џирона 14 2 2 43:12 гола ( втора најдобра одбрана у лига ) , 5 победи у серија дома , 8 1 1 на последните 10 дома и губе 1:3 ... Ретко играм од овие лиги , ама кој ѓавол ме тера денеска да ги ставам ...
И овие Гирона на 3-4 утакмици од 25~ примиле само 2 гола и тоа со појаки тимови а 3 немаат примено на последните 25тина натпревари а сега за едно полувреме, се надевам дека местат 2-1 па на крај ќе испадне како што треба. Како ги видов како се запустив божем ај ќе ми покачи колку добивка 1.23 коефициент на крајот да испадне уште само на нив дека сум паднал и..![]()
Ксерес стајлНикој пат не играј против тим што е отпаднат, тие ги прават најголемите "збрки".......
Ксерес стајл
Пескара ќе изеде ќотек вечер.Вчера Ајачио, денеска Ксерес , утре КПР , а вечер Пескара ?![]()
Германците денеска покажа дека не се мести