Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги разбирам ни Шалке ни Фрајбург, на нив им се од значење победите, а моментално губат, ти ибам швабите местачки.

Леле кое чистење ми се дешава во моментов, имам 3 ливчиња и на сите ме ебат во моментов. Најпедерско нешто е првата утакмица да те ебе. На едното Хофенхајм- 1 (мислев ќе им пуштат), на другото Шалке.. А третото ми е Дортмунд, Шалке, Хофенхајм и Вердер сите 2+ пп. Дортмунд и Хофенхајм испаднаа, па ќе ја замолам Кајгана меџик да падне во овие 7-8 минути по еден гол на Шалке и Вердер и да зеам некоја пара и јас.

Не се занимавам многу со кладилница ама од тоа што видов денес Челзи бил наместен кец у двојка.
Секој втор од маалото уплатил така.

dragonsky седи мирен и гледај како дават 7 голови во второ. :D

Не се занимавам многу со кладилница ама од тоа што видов денес Челзи бил наместен кец у двојка.
Секој втор од маалото уплатил така.
kamo da pisese porano

Баерн ми мириса на X или 2ка.

Oва со Баерн Минхен ти се вика жими к** учителке работа...

Лупајте во живо контра 1...

Челзи T22+
Есторил 3+
Порто 1 или Т12+
Волга 1
Сундсвал Т12+
Хајденхајм 3+

Бирајте земајте
Се чекаат Португалците а со оглед дека по една ме имаат искинато во последно време се прашуваам кој ке е
Да се пробат
Катанија - Пескара Х2 Италјани никогаш незнаеш кога ке наместат:icon_mrgr:

ДАЛИ ЗНАЕ НЕКОЈ СИГУРНО КАДЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НАМЕСТЕН НАТПРЕВАР ГЛЕДАМ НА НЕКОИ САЈТОВИ ИМА ТИКЕТИ СЛИКАНИ СО НАТПРЕВАРИ 2/1 1/2 СО КВОТА 30 ама не знам кој е сигурен ако има некој искуство во ова напишете

Ајде бе Шалке да ти ебам матер да ти ебам!

Пиши со поголеми букви,може ќе ти каже некој:D.Друже никој не знае наместени натпревари нека не те лажат.Само џабе ќе си ги даваш парете.Инаку за вечер ќе ја пробам Порто сингал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom