- Член од
- 26 септември 2008
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 0
здраво 
иаам вежбано подолго време со прекини сега вежбам веке 4ти месец континуирано. Користам програма која сам си ја направив од слушање на кој што кажал па собрав и си зацртав да биди некаква
. целта ми е да одам малку на маса исто време да скинам од стомакот друго ми е се ок ... ги имам поделено вежбите во 5 дена со 2 одмор ...
1 ден - гради 5 вежби со по 3 серии ( 12, 10, 8 )
2 ден - грб- вратило колку што ке успеам поввторувања и потоа 5 вежби по 3 серии (12,10, 8 ) кардио тренинг 30 мин точак
3 ден -одмор за повторно да ги активирам рацете
4 ден-рамо 5 вежби 3 серии (12 , 10 , 8 )
5 ден- нозе со сотомак по 3 вежби одделно, 3 серии секоја исто повторувања ( ги одморам повторно рацете )
6 ден - раце бицепс и трицепс по 4 вежби одделно по 3 серии (12, 10 , 8 )
7 ден одмор
исто така зедов 2.3кг whey протеин 73% и креатин експлоуд 500гр кој не врзва вода (по една доза насабајле пред појадок и веднаш после тренинг ).. и внимавам на исхрана колку што можам .
сакам да си остварам целта да кренам малку на маса и да намалам од стомакот ...
молам за постручен совет кај грешам што фали кај тренингот да дојдам до поуспешни резултати
--- надополнето: 9 мај 2013 во 16:49 ---
вака некако посигурно ми е и се проверив баш сега за бубрези немам мака

иаам вежбано подолго време со прекини сега вежбам веке 4ти месец континуирано. Користам програма која сам си ја направив од слушање на кој што кажал па собрав и си зацртав да биди некаква

1 ден - гради 5 вежби со по 3 серии ( 12, 10, 8 )
2 ден - грб- вратило колку што ке успеам поввторувања и потоа 5 вежби по 3 серии (12,10, 8 ) кардио тренинг 30 мин точак
3 ден -одмор за повторно да ги активирам рацете
4 ден-рамо 5 вежби 3 серии (12 , 10 , 8 )
5 ден- нозе со сотомак по 3 вежби одделно, 3 серии секоја исто повторувања ( ги одморам повторно рацете )
6 ден - раце бицепс и трицепс по 4 вежби одделно по 3 серии (12, 10 , 8 )
7 ден одмор
исто така зедов 2.3кг whey протеин 73% и креатин експлоуд 500гр кој не врзва вода (по една доза насабајле пред појадок и веднаш после тренинг ).. и внимавам на исхрана колку што можам .
сакам да си остварам целта да кренам малку на маса и да намалам од стомакот ...
молам за постручен совет кај грешам што фали кај тренингот да дојдам до поуспешни резултати
--- надополнето: 9 мај 2013 во 16:49 ---
пред повеке од година земав монохидрат потоа ми најдоја песок или кристали во бубрези ... секако дека од недоволно пиење на вода али се трудев да пијамНевозможно е двете одеднаш, инаку зошто си избрал креатин кој не врзува вода?