Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го гледам само ради трејлеров пошо на 1:45 и 2 :00 прснав од смеењеDark Skies
SciFi хорор кој нема ни за момент да ве остави мирни додека го гледате, напнатост до самиот крај и моменти кој ќе ве натераат да се поместите од место. Спојлери не би давал за да не ви го расипам филмов ете ви краток трејлер подоле а DarkSkies го препорачувам на секого за гледање. Оцена 10/10
. Озбилно долго време се неам вака смеено.
) се до моментот кога беше спомнат зборот кој ниедно машко не сака да го слушне, пријател. 

))Стварно Денис Лавант пред филмов не го знаев али стварно беше топ во филмов.^
Претенциозност, ептен си го погодил зборот, и баш така е ко што си напишал, некои делови имаа смисла ама некои стварно не можев да ги поврзам... ја одлучив дека генерално не ми се допадна ама сепак...
A исто нетипичен и несекојдневен филм, Holy Motors (2012), ама овој ми имаше за еден степен повеќе смисла, и Denis Lavant растури ама ептен, интересен за глеање.
Болиглава го исхејта филмот, затоа не му дадов шанса. А пошо сме.. јас сум Тајлер он е Дурден..
Поише емо сум јас, и плус имам аритистик сајд, можеби треба помалку да го слушам..
Епа ко Upstream Color, уметност, амбиција, бла бла, вакви филмови лесни се за хејтање и оправдано можеби, и мене не ми беше којзнае што ама главно заради глумата и некои убави сцени доби некоја преодна оцена... Важно Карл да ни е жив и здрав
Болиглава го исхејта филмот, затоа не му дадов шанса. А пошо сме.. јас сум Тајлер он е Дурден..
Поише емо сум јас, и плус имам аритистик сајд, можеби треба помалку да го слушам..

Епа ко Upstream Color, уметност, амбиција, бла бла, вакви филмови лесни се за хејтање и оправдано можеби, и мене не ми беше којзнае што ама главно заради глумата и некои убави сцени доби некоја преодна оцена... Важно Карл да ни е жив и здрав
![]()
Една 10ка за сефте де.. брееееееееј
КАРЛ КАРЛ КАРЛ