Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Супер е, само што мене често ми стигаат нотификации дека направил crash. Немам поим зошто стварно...
Ima na Nokia, mozes da go najdes .xap fajlot po internetov i da si go koristis.Го користам, само што на windows нема разговори сеуште![]()
Брзина и синхронизација со именик.Едно прашање:
Каква разлика правите меѓу Скајп и Вајбер?
За да активираш код треба прво да вклучиш мобилен интернет од вашиот оператор и на таков начин ќе добиеш повратна порака број на код од вибер и си активираш па потоа понатаму нормално ќе си користиш Wi-Fi.Напраив factory reset, и се избриша viber-от.
Го инсталирав од ново, и ми стигна порака за активација ама ми рече "invalid code".
Го реинсталирав и нејкеше да стигне порака, ниту тоа со активација преку повик нејке.
Чаре?
Чудно, кај мене до сега секој пат кога сум ставал нов ром и наново сум инсталирал или сум го враќал преку титаниум виберот секогаш барал нова активација ама секој пат бил истиот код.За да активираш код треба прво да вклучиш мобилен интернет од вашиот оператор и на таков начин ќе добиеш повратна порака број на код од вибер и си активираш па потоа понатаму нормално ќе си користиш Wi-Fi.
патем треба нов код ,а не од стариот код што си имал.
И мене ми е чудно кога ти го прочитав постот изгледа е направено апдејт на вибер со нов интерфејс веројатно да е тоа затоа треба нов код.Чудно, кај мене до сега секој пат кога сум ставал нов ром и наново сум инсталирал или сум го враќал преку титаниум виберот секогаш барал нова активација ама секој пат бил истиот код.
ако е така зошто на ајпад 3 не добив повратна порака од вибер за код???Чудно ми чудо не треба интернет од провајдерот со вајрлес го регнав и ми стигна порака.
Начин на оправка? Деинстал, 24 часа пауза, инстал, и стигна се
Фала сепак.
Ајпад 3 ја колку шо сум едуциран нема картица, шо значи пораката треба да ти стигне на телефонот на кој ја користиш картицата, ако не стигне има еден линк го следиш и го пишуваш бројот, и ти ѕвонат на тој број - следиш секретарка автоматска и ти даваат код за активација.ако е така зошто на ајпад 3 не добив повратна порака од вибер за код???