Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа ти се вика затишје пред бура.Глеј сеа Ибра...Не за друго дека ја чекам:)

2 утакмици имаше двете завршија 2-1 едната ве тепавме кејфски кога ви бранеше чоколадниот а втората очигледно беше дека ви ја пуштивме за да влезете во Лш ама изгледа ни за тоа не ве бива!
Ajде малку користиго и мозочето, јас не го сакам на Милан но Победата од 2:1 им беше чиста како солза. Неможам да сватам како можеш да се негираш самиот себе, еднаш кажуваш дека Интер игра Чисто а сега самиот се негираш и тврдеш дека ја пуштил утакмицата.
П.С Биди малку посериозен што пишуваш момче.
Поздрав и ај доста со банирањарта, голема работа што ќе си направил.
Поздрав до вистинските фанови на ИНТЕР.

Ne znam dali deka jas ne navivam za Inter, megutoa mi se cini deka Inter pod vodstvo na Murinjo igra mnogu dosaden fudbal :smir:

УСАААААААААИННН БОООЛД
оваааааааај
Балотели

Ај да видиме што ќе смисли Мурињо за продолженијата.
Само да не е повреден Станкович...

Кај дадоа гол во 90та. Btw уште Бурдисо фалеше да се повреди :(.

Балотели ја соблече маицата.
Се сонча. :nesvest:

Кај дадоа гол во 90та. Btw уште Бурдисо фалеше да се повреди :(.

бурдисо се повреди !!
за думан!
Другарче колку можам го користам мозочето(за разлика некои што го немаат) ама фактот дека многу кладилници ја забранија утакмицата јасно говореше дека има нешто. ако сакаш да знаеш зошто мислам дека интер игра чисто одговорот е лесен само погледни кои екипи беа казнети со одземање бодови и одење втора лига.
п.с. И милан има претходно одено во 2 лига за местење натпревари за разлика од интер кој веќе 101 година гордо чекори и се нарекува прволигаш!

бурдисо се повреди !!
за думан!
Другарче колку можам го користам мозочето(за разлика некои што го немаат) ама фактот дека многу кладилници ја забранија утакмицата јасно говореше дека има нешто. ако сакаш да знаеш зошто мислам дека интер игра чисто одговорот е лесен само погледни кои екипи беа казнети со одземање бодови и одење втора лига.
п.с. И милан има претходно одено во 2 лига за местење натпревари за разлика од интер кој веќе 101 година гордо чекори и се нарекува прволигаш!

Па тоа и го кажав погоре. Не ми е јасно зошто ме цитираш :toe:?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom