Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едвај чекам да почне утакмицата! :vozbud:
Ке има ли пренос на Телма или ќе треба да глеам на нет?
ПС. Преку глава ми е ова трансферов со Кварезма, те доаѓа, те недоаѓа:tapp:
И да дојде сеа нема да му се радувам, зашто нервите си ги искорнав...

ќе има пренос... ама има време, оди сврти натпревар на пес со интер :)

Леле луѓе не можам да дочеам да почни утакмицава,се вртам ко прдеж в гајчи низ кујчава:):):)

ej aj ako moze nekoj da mi dade link kaj da ja gledam utakmicava vo slucaj da nema na tv prenos...

Да посетиме уште еднаш додека не е почнат натпреварот...
Пренос има на Телма и за тие што имаат сателитска RAI Uno, Alpha TV, ART Sport 3, 7TV - Russia, C+Deporte 2, Sport-Expressen, Digit ALB.

Кој нема ништо од ова еве линк..
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16946&part=sports

или

http://rojadirecta.com/

Почнат е натпреварот го гледам на раи уно!!!
засега се случи ова!Прегледај го приврзокот 7560

Само што кај нас стоеше 16 а кај рома 9ка во центарот на статуетката!
Инаку изненадување е тоа што интер ги предводи РОБЕРТО МАНЧИНИ:vozbud:

Цезар, Маикон, Бурдисо, Камби, Максвел, Занети, Станкович, Мунтари, Фиго, Мансини, Ибра

Форза Интер!

лелеле, срце ми застана,мислев пенал свирна, а ибра 2 шанси добри имаше,

ГООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1:0 новајлијата МУНТАРИ!!!!!!!!!!!

ОВА Е ЦЕЛОСНО НОВ ИНТЕР, променет од корен,

Нешто што го немам гледано во Интер добри десет години , со еден збор ги опишувам овие 15-20 минтути , ДОМИНАЦИЈА .

Како ги бира Мурињо африканциве, браво.

Одлично прво полувреме.. Средниот ред игра одлично, се крираат шанси, Ибра се враќа во форма.
Една од послабите точки е можеби Фиго.
Исто така одбраната не е на ниво. Киксот на Бурдисо можеше скапо да не чини, а Камбиасо некако се плаши да отиде на секоја топка.

Но се очекува за брзо време да се вратат Кордоба и Самуел па ќе се реши и тој проблем.

Во вториот дел треба да ги видиме Круз и Балотели...

Браво за Мунтари! Мило ми е што токму тој го постигна голот. Навистина многу се труди. Добра игра на Интер посебно во првите 20тина минути. Одбраната малку послабо одигра, но кога ќе се вратат повредените и тоа ќе се среди. Се изненадив што Златан почна од првото полувреме. Најверојатно повредата беше измислена за да не игра за Шведска на пријателскиот натпревар :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom