Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@Duman , ќе ја даваат на Телма , немаше потреба од ваква информација .

@Феномен , oбјективно , Роналдињо не беше најдобриот поединец во составот на Бразил на Олимпијадата , Рони импресионира , но против аматери од Нов Зеланд , на првиот меч со Белгија изигра катастрофално , и каде беше против една Аргентина против која се очекуваше да блесне а беше на едноставен начин целосно неутрализиран...
Која е таа Телма, ако ја нема во другите градови...Си слушнал дека Телма не сегледа на цела територија во Македонија.

Која е таа Телма, ако ја нема во другите градови...Си слушнал дека Телма не сегледа на цела територија во Македонија.
И јас го имав истиот проблем:kesa:
Ама се се среди со кабловската:toe:

Епа погоди статива од слободен со Аргентина:kesa:
А и финтата не беше он да го дава максимумот оти знаеме дека скоро беше повреден
Па ај кажи кој беше најдобар поединец на Бразил на олимпијадата

Е да , стативата е најважниот статистички податок и услов да си најдобар поединец . Ке ти го цитирам Мурињо во таа прилика , според тебе , Роналдињо за малце ке дадеше гол ( за малце = Almost ) : '' In football , almost is nothing '' :smir: .

И не го критикувам Рони , али претерано е да кажеш дека бил најдобар во тимот на Бразил , гледајки ги неговите игри ке испадне остатокот од тимот бил катастрофа чим тојбил најдобар , бај д веј , Собис изигра подобро од него .

@Duman , везе немав дека Телма не ја фаќаш , мислев дека ја покрива цела територија на Македонија :toe: .

Трансфер политиката на Милан од летово со оценка од 1-10 им давам 4!
прво го земаа Фламини-Добар играч млад и перспективен но никогаш нема играно сериа а можно е со неговите 20 години да се изгуби(мислам дека он плачеше кога изгубија со ливерпул во ЛШ кога неможел 2 недели да се смири)!
Замброта-добар јак футбалер многу сакав да дојде во Интер ама пред 4 години додека играше во Јуве сега е орел окапан-изгледа тоа пресуди да го примат во ПД-Милан.
Роналдињо-коментар немам сите знаеме каков е само се наметнува прашањето што ако и оваа сезона потфрли како ланската?
Шева-Сите знаеме кој беше и што стана додека играше порано за милан коските ми се тресеа кога го гледав пред голот на интер ама сега палоши ако има 20 години има да го јаде и во троскок и во скок со копје:pos2:(мое мислење)
Инаку кој спомна 100 годишнина е немаме купено ништо-РАНО Е-следи најжешката недела во трансфер периодот оваа недела секоја сезона има повеќе трансфери одколку секое лето!

Само да те поправам за Фламини , 24 години има , и да , нареднава недела очекувам носење на едно до две засилувања во тимот на Интер со оглед дека и самиот Мурињо изјави на неколку пати дека трансфер периодот трае до 31 Август а и во последното негово интервју напопена дека трансфер пазарот е отворен до 1 Сепмтември со што веќе најави промени во моменталниот играчки кадар .

Инаку кој спомна 100 годишнина е немаме купено ништо-РАНО Е-следи најжешката недела во трансфер периодот оваа недела секоја сезона има повеќе трансфери одколку секое лето!

дај боже да е така,се надевам,

Само да те поправам за Фламини , 24 години има , и да , нареднава недела очекувам носење на едно до две засилувања во тимот на Интер со оглед дека и самиот Мурињо изјави на неколку пати дека трансфер периодот трае до 31 Август а и во последното негово интервју напомена дека трансфер пазарот е отворен до 1 Сепмтември со што веќе најави промени во моменталниот играчки кадар .
нема врска дали е 20 или 24 Шева имаше мислам 30 кога замина во челзи ја смени средината и се изгуби 2 сезони му отидоа во вода!
мислам дека тренерите чекаат да дојде последната недела од трансфер периодот бидејки тогаш заклучиле кој играчи им се потребни а кој не и плус го имаат конечниот список на тоа колку играчи им се повредени.

Што ги мешате Милан? иначе Шева сега има 31 год, 32 ќе пуни во септември...

ај вечер играјте озбилно да ве видам што имате...

Што ги мешате Милан? иначе Шева сега има 31 год, 32 ќе пуни во септември...

ај вечер играјте озбилно да ве видам што имате...
Ви го праиме киселиот!:baeh:
Неаме муабет па си поприкажуваме кој играч на милан у 2 светска војна на кој фронт се борел!
п.с.Тој шимич секоја втора реченица му е Тито да е жив сеА:kesa:

Ви го праиме киселиот!:baeh:
Неаме муабет па си поприкажуваме кој играч на милан у 2 светска војна на кој фронт се борел!
п.с.Тој шимич секоја втора реченица му е Тито да е жив сеА:kesa:

ха ха ха ха Шимич веќе не игра за Милан ха ха ха ха

колку си смешен... мислам патетичен

ха ха ха ха Шимич веќе не игра за Милан ха ха ха ха

колку си смешен... мислам патетичен

Ок бе друже,што замараш во фан клубот на Интер.Отворите тема ,,Пензионерско Друштво'' и таму пишувајте си за Милан.Ова е Интер Фан Клуб - ваљда го разбираш значењето на зборовите.Како и да е другарчињата ќе те средат со бан :baeh:

ај види погоре да видиш кој замара, јас убаво си пишав :smir:

Ок бе друже,што замараш во фан клубот на Интер.Отворите тема ,,Пензионерско Друштво'' и таму пишувајте си за Милан.Ова е Интер Фан Клуб - ваљда го разбираш значењето на зборовите.Како и да е другарчињата ќе те средат со бан :baeh:

иначе сакаш да кажеш дека "пензионерско друштво" ве тепаше минатата сезона? леј па покатастрофа сте биле отколку што сум мислел нц нц нц

иначе сакаш да кажеш дека "пензионерско друштво" ве тепаше минатата сезона? леј па покатастрофа сте биле отколку што сум мислел нц нц нц

Подарена победа , уште пред мечот истото беше познато , на некои места сингл не ни даваа да ја уплатиш , бар така ми имаа кажано со оглед дека бев на Апсолвентска тој период .

Подарена победа , уште пред мечот истото беше познато , на некои места сингл не ни даваа да ја уплатиш , бар така ми имаа кажано со оглед дека бев на Апсолвентска тој период .

резултатот е пишан како 2-1 за Милан... никаде не пишува дека е подарена... ќе треба на секое внуче посебно да му кажуваш за да мисли дека е местена... вака 2-1 за Милан си стои :helou:

2 утакмици имаше двете завршија 2-1 едната ве тепавме кејфски кога ви бранеше чоколадниот а втората очигледно беше дека ви ја пуштивме за да влезете во Лш ама изгледа ни за тоа не ве бива!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom