@ Cool called, he wants his smiley back
абе ај овие од телевизииве досадни со турските серии ама и вие сте досадни цело време со истите коментари а и овој/оваа е досадна шо ги отвора
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@ Cool called, he wants his smiley back
не зборев за тебеЈас првпат го користам овој "коментар" ќе ја гледаш и оваа иначе?![]()
ниедна.......Мите,колку серии гледаш моментално на Сител и Канал5...Сите или само 5-6?
ако не те интересира не влегувај и нема да се мачиш ...Друц ај молимте гледаш дека само ти си овде тргнат по овие работи ,зато че те замолам напрајси еден фан пејџ на ФБ и таму објавувај си ги овие работи.Не не мачи овде . ОК?
причината ако може да се знае....Смени го аватарот бе ајван еден!
значи овде на кајгана форумот има категорија за ТВ И ФИЛМ и ова е само една од многуте информации поврзани со македонската телевизија...ако не ве занима тоа не ја ни отварајте темата...позз@ Cool called, he wants his smiley back
абе ај овие од телевизииве досадни со турските серии ама и вие сте досадни цело време со истите коментари а и овој/оваа е досадна шо ги отвора
цццц ...закон си што да ти расправам...баш ме брига за твојот клуб ...ти го срамиш со твоите негативни коментари...позз4еГо срамиш клубот.
кога ќе бидат мои тогаш ќе правиме муабет..до тогаш позззmite ic ne ne boli dzole za tvoite turski serii![]()
одличен избор..поззво право си
се извинувам нема повеќе да отворам.
Фала другар, поздрав.закон си...позз4е
Ај доста се правевте хејтери , кога знаеме дека сите 10 минути пред терминот на серијата ќе сте пред Тв-то.
Па кој нормален човек нема да го гледа хитиштево од серија ?