Aşk-ı Memnu - Притаени страсти

• Креатор на темата Креатор на темата MiTe Þ ❷❼
  • Време на започнување Време на започнување
s24bye.gif

:гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::confused::confused::D:D:D:D:D:pos::pos:

Види сега или ти си со документ(печат).....или мене ме правиш дека пијам нафта...одлучи се.
што треба да одлучам брат ми ако ти се пие нафта слободно напиј се ...и што сакаш да ми кажеш дека сум со документ (печат)... :)

и ја некад ги замарам моите дома со моите глупи лектири, стават ме на игнор, ама ја продужувам :vozbud:
ногу е јако нели ??
јас не замарам никој во фамилијата така да незнам какво е чуството...:)

Мите,колку серии гледаш моментално на Сител и Канал5...Сите или само 5-6?

Ја не знам како на Србиве, можеше да им се деси една "Вратиче се роде", а на нас не може да ни се повтори една "Трст виа Скопје " да речеме?

Турски серии, турски серии, дајте ми фенер, дајте ми!

Друц ај молимте гледаш дека само ти си овде тргнат по овие работи ,зато че те замолам напрајси еден фан пејџ на ФБ и таму објавувај си ги овие работи.Не не мачи овде . ОК?

Браво за турските серии во Македонија и дај Боже уште 500 години да ни се пред очи, па можда тогаш ќе ни дојдат преку кур и ќе свртиме на некои бугарски, по шо гледам во мода се нешто. Сите ние македончиња мразиме турски и индиски серии а баш во Македонија ваквите серии рушат гледаност, земете во просек по 2ца од фамилија следат најмалку 1,3424 турски серии и најмалку 0,91234 индиски серии. Oва е реалност и заебете патриотизам на вакви полиња, на ниту една телевизија не и се исплаќат да купит странска серии како на пример The Big Bang Theory, Breaking Bad, Walking Dead, Boardwalk Empire итн (не е битно до која сезона ќе стигнат) зошто ова се многу сложени серии за интелегенцијава на нашиов народ и ќе имет слаба гледаност нормално :) . Шо попросто, то поубо, попрост начин на заработка на телевизииве не постоел преку реклами на секој 5 минути на сред серија. Уште малце и наместо наши вести, ќе слушаме синхронизирани турски по шо и онака се соживеаа глумциве шо од немаштија наместо пред театар киснат по студија пред микрофони. Дури и квиз имаме за турски серии, со еден и единствен Д.Вучиќ кој испадна еден од најголемите профитери и собирачи на арач од народов македонски, баш преку турскиве серии.

Јас да се земам како пример, многу појќе имав корист од шпански серии него децава денес од турскиве:
1. Учиш да читаш побрзо и по малце се нервираш шо ти избегал преводот, нешто си сфатил нешто не...
2. Уживаш уште на 7 години во пицнати теткици со газиња мазиња.

Ама ајде нека е со помин ова турсково и нека е на арно, на нас младинава ништо не ни преостанвит освен да гледаме спуштени серии преку торенти со опнати слушалки на лаптопот, зш во дневнана ечит Ферхунде или Големата мајка на големото индиско семејство кое во цела сезона за ручек ќе јајт пресолена манџа поради неспособната нова снаа.

ПРИТАЕНИ СТРАСТИ
По смртта на неговата сопруга, богатиот Аднан Зијагил се повлекува од општеството и цел живот го посветува на неговите деца, убавата ќерка Нихан и син Булент....

Смени го аватарот бе ајван еден!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom