Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...јас тоа го правам бесплатно... поз![]()
што треба да одлучам брат ми ако ти се пие нафта слободно напиј се ...и што сакаш да ми кажеш дека сум со документ (печат)...Види сега или ти си со документ(печат).....или мене ме правиш дека пијам нафта...одлучи се.

јас не замарам никој во фамилијата така да незнам какво е чуството...и ја некад ги замарам моите дома со моите глупи лектири, стават ме на игнор, ама ја продужувам
ногу е јако нели ??

Па добра била. Хит!

. Шо попросто, то поубо, попрост начин на заработка на телевизииве не постоел преку реклами на секој 5 минути на сред серија. Уште малце и наместо наши вести, ќе слушаме синхронизирани турски по шо и онака се соживеаа глумциве шо од немаштија наместо пред театар киснат по студија пред микрофони. Дури и квиз имаме за турски серии, со еден и единствен Д.Вучиќ кој испадна еден од најголемите профитери и собирачи на арач од народов македонски, баш преку турскиве серии.Смени го аватарот бе ајван еден!ПРИТАЕНИ СТРАСТИПо смртта на неговата сопруга, богатиот Аднан Зијагил се повлекува од општеството и цел живот го посветува на неговите деца, убавата ќерка Нихан и син Булент....