- Член од
- 20 март 2012
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 2.366
Па сам ли ќе јаде/пие?Ама чоекот и друштво бара![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Па сам ли ќе јаде/пие?Ама чоекот и друштво бара![]()
Само за Luki Junior ќе се обидам да дојдам иако тешко... Па мора за детето да се организира нешто нема смисла. Најискрен ми е од цел форум.Па сам ли ќе јаде/пие?Да не одиме офтопик, ако си за идење, пиши.
Ја што и да смислам, знаеш какви се безобразни, нема разбирачка со нив...Маршалот, летната терасаСамо смисли си го менито пред да се јавиш, да не биде ко последниот пат
![]()
Луки има ли договорено нешто за утре, собиранка навечер или денски кафе? Сум за у секој случај.Утре кое време да се најдеме бе, и дека да ми објаснете?
Оти сам како циганче у Њу Јорк, нема да знам на дек да се завртам....
Кој сака да дојде и Луки да го запознаа, нека повеле
--- надополнето: 9 мај 2013 во 13:42 ---
Plavooka, bebush, kooperativa, RocknRolaa, thisisnoizy, Litajko, Pat Bateman, Windfucker
Сите шо сте пишале у темата шо сакате да ме запознаате, сега ви е шансата... Ретко се пружа такво нешто![]()
Нема ништо договорено, ама најверојатно негде мезенце/апнувачка и после може малце винце да се пробаЛуки има ли договорено нешто за утре, собиранка навечер или денски кафе? Сум за у секој случај.
а сега? бизи ли сте?кооператива е БИЗИ у петок.![]()
Ај одбизи се и не глуми лудилокооператива е БИЗИ у петок.![]()
Вино журка без Саладин не ја бива, те чекаме вечерГлупости на квадрат..
Вино ќе пиеле...
... без мене...
![]()
Несо, повели дојди, таман да ги закопате воените секири со Лукиа сега? бизи ли сте?![]()