Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Tаман работа да не сакам да се запознавам, петок и сабота работам,инаку немаше проблем , дада ќе те упатеше :icon_lol:
Ќе има добра журка, нека те организираат батковците од кајгана... никаде ги нема ццц:rolleyes:
А женско да побараше прошетка ќе се испотепаа бре, мангупи:P
е не со машки ке шетам

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
е па сега испости малку и ти де, да се прочистиш :)
а Луки ако се омрси, знаиш дека теле одма ќе заколе :vozbud:
Нејкам теле ,само пиќина сакам

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Luki Junior - Држи се до јавање комбајни, градскиве кобили се надвор од твојата лига.

L

Luki Junior

Гостин
Luki Junior - Држи се до јавање комбајни, градскиве кобили се надвор од твојата лига.
Прво, не ми ја знаеш лигата. Второ, ако не ти се иде, кажи си, не мора да навредуваш.

Трето, ако толку си силен, дојди у петок и у фаца ми ги кажи сите работи шо ги мислеш за мене.

Не е вкусно да одеш по темите и да кенкаш како недоквакан тинејџер болен за внимание.

Он топик:
Не е само за преку дено, вечерта дефинитивно кафана/ресторант/биртија по ваш избор, оти јас не ги знам местата по Скопје. :)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Не е само за преку дено, вечерта дефинитивно кафана/ресторант/биртија по ваш избор, оти јас не ги знам местата по Скопје. :)

Луки, мој предлог за петок вечер е кај Злате. Има месо, скара, кебапчиња, салати, плескавици....Народе, ако имате подобра/поевтина идеја, споделете! :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Луки, мој предлог за петок вечер е кај Злате. Има месо, скара, кебапчиња, салати, плескавици....Народе, ако имате подобра/поевтина идеја, споделете! :)
Маршалот, летната тераса :pipi::love: Само смисли си го менито пред да се јавиш, да не биде ко последниот пат :pos:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Abe u disko idi Laki da vidis cupina ubaj pa da fanas nesto

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
абееее има ВИНО ФЕСТ кај Џамбо :pipi:
Ееее, да си ми жив и здрав за ова, знаев ама изумив дека е неделава(y) Одлична идеја, ајде ако сте за, да се собереме таму, плус и свирка ќе има.

A

andrea85

Гостин
Ама чоекот и друштво бара:giggle:

Kajgana Shop

На врв Bottom