Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Извинување од моја страна, реков можеби ќе поминам но не ми се остварија плановите и тоа е. Доколку Луки остане тука и наредниве неколку дена, слободно нека пише за кафе или па и некој од останатите форумџии ако е за таква опција, да договориме. Пак едно големо извинување од моја страна :(

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Кого сме испуштиле, кажувај да поправиме грешка:icon_lol:

Иако на собиранкава се добредојдени сите кои сакаат да јадат скара, пијат вино, и да се запознаат со Луки....дури и да не се официјално поканети;)
Јас бев во 20:00 на плоштад и не видов никој дека не познавам никој и си отидов

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Јас бев во 20:00 на плоштад и не видов никој дека не познавам никој и си отидов
Нареден пат, кога ќе се организира собиранка најпрво ќе потврдиш дека доаѓаш а потоа ќе гледаш и бројче да смениш со еден, двајца од тие што ќе идат за да не случуваат вакви работи.Всушност ова важи не само за тебе туку и за сите оние кои за прв пат одат на собиранка или одат на собиранка каде што не познаваат никој од останатите најавени членови :)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Нареден пат, кога ќе се организира собиранка најпрво ќе потврдиш дека доаѓаш а потоа ќе гледаш и бројче да смениш со еден, двајца од тие што ќе идат за да не случуваат вакви работи.Всушност ова важи не само за тебе туку и за сите оние кои за прв пат одат на собиранка или одат на собиранка каде што не познаваат никој од останатите најавени членови :)
или најубаво аватарите на лист испринтани и носи ги на чело :pos:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
кога ке се организира друг пат некогаш ке ве посетам и јас

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Толку мавање од земја да го запознаат Луки, никој не се појави. Пак си бевме одбрано друштво. :) После пак плачете дека сме се делеле.
Пуно је званих, а мало одабраних;)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Ти да ќутиш, секојпат идеш, а никогаш те нема, ццццц....:)
еее во моја одбрана еднаш присуствував! а за вчера така се погоди не можев да поминам :(

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Ok sir инаку бев во student life маица и бев точно на фонтаната

A

AnFem

Гостин
Јас сакав да дојдам, но низ темите имам многу дробено па затоа ми беше страв некој/а да не ми го трни ќотекот и не дојдов.:D
Спасе, заедно ќе им одиме. Ќе биде ептен романтично кога ќе не’ млатат и двајцата. :love:

П.С. Затоа што женскиот полов орган за повеќето е синоним за страшливост, додека е со време прекрсти се во Спасе путката.

С

Спасе супата

Гостин
Спасе, заедно ќе им одиме. Ќе биде ептен романтично кога ќе не’ млатат и двајцата. :love:

П.С. Затоа што женскиот полов орган за повеќето е синоним за страшливост, додека е со време прекрсти се во Спасе путката.
Имам кажано и порано ќе кажам и сега. Без тебе златна не мрдам никаде. :love:

А за никот храбро моме. Бидејќи мустаци според повеќето се синоним за храброст (и машкост) и ти со време смени го во Анфем бркчето. :icon_mrgr:

A

AnFem

Гостин
Имам кажано и порано ќе кажам и сега. Без тебе златна не мрдам никаде. :love:

А за никот храбро моме. Бидејќи мустаци според повеќето се синоним за храброст и ти со време смени го во Анфем бркчето. :icon_mrgr:
Таман! Феминизмот без брк не оди.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240

Ова со Спасе ти што се договараш ич не ме бендисува :(

Kajgana Shop

На врв Bottom