Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Kое прво полувреме, не ме заебавај колку уфрлања имаа Хазард и Луиз во шеснаесетникот каде што требаше да се најде Торес а тој не беше ниту во близина, Рамирес освен голот ништо друго, исто така губење, падање и недоволна спремност, зашто не е крив он, Чех е далеко од лошу форму, брани на ниво и овуј годину, е сга ебимуматер примига и не е само он од класа голмани кои погрешив, спомнати пример Буфон сс Баерн, при прв гол Рамче можеше да расчисти, но ја усра, и во главно неможам да се повторувам, многу слаба утакмица и прво и второ главно ради дваица играчи и еден дебил од тренер и среќа што неизгубивме зошто очигледно игравме со поголеми дрва, ај сга и ти ми остани поздравен!
Имаа уфрлања да, но далеку од прецизни (не мислам да си чека да му падне точно на него).....
Рамирес кажав при првиот гол се обиде да го извади Хазард од неговиот непромислен потег, беше во расчекор и не успеа па Адебајор го искористи просторот и си повлече контра...
Не зборувам конкретно само за денес за Чех туку во глобала сезонава, колку пати само се успал и ја проследил топката како минува покрај него во голот и што ли уште не.... Оваа сезона е тотално под нивото на кое што треба да биде..

Поздрав;) .

Ти сакаш да ме заебеш.. Бенајун ќе ви го земеме беС пари!

Мене Руни не ми смета, ептен го почитувам. Е сега годинава играл лошо, ама јеби га. Плус викавте демек сменил позиција во средина, да не го критикуваме, сега некако шалтате мислења.

270952_522243104503299_1277234670_n.jpg

:D
--- надополнето: 9 мај 2013 во 00:35 ---
Што е со муабетиве за Руни :cautious:

Хаха, истово го направи и кога Демпси влегуваше во игра, сум се згазил од смеење. Забеган е овој скроз. :D

Член од 8ми Април 2013- знае на што свршувам :cautious:

Има причина зошто ти го цитирав делот "најлош напаѓач" а не делот "најлош трансфер"
Па за најлош шпиц збориме, спреди ми колку утакмици има играно Пизаро и Торес, спореди ми колку оштета имаме платено за едниот и за другиот. Спореди ми колку плата земал едниот,колку другиот. Спореди ми ги очекувањата за Пизаро играч донесен да грее клупа и да биде замена за двоецот Дрогба-Шева ако се повреди некој од нив и спореди ми 50 милински трансфер на Торес од кој се очекуваше да биде нешто налик на тоа што го направи Торес кога дојде во Ливерпул или еве Робин што правеше сезонава за Манчестер. Па тогаш дојди и пастирај ми слика слободно за Пизаро дека е најлош напаѓач што играл за сините.

Не треба да си подолго член на форумов за да приметиш дека свршуваш на Торес и го браниш со дискусии од типот 20 гола сезонава и пак не чини, 10 асистенции и пак не чини. Па не чини кога има прајс таг 50 милиони и кога буквално во секој поглед потфрли.

Па за најлош шпиц збориме, спреди ми колку утакмици има играно Пизаро и Торес, спореди ми колку оштета имаме платено за едниот и за другиот. Спореди ми колку плата земал едниот,колку другиот. Спореди ми ги очекувањата за Пизаро играч донесен да грее клупа и да биде замена за двоецот Дрогба-Шева ако се повреди некој од нив и спореди ми 50 милински трансфер на Торес од кој се очекуваше да биде нешто налик на тоа што го направи Торес кога дојде во Ливерпул или еве Робин што правеше сезонава за Манчестер. Па тогаш дојди и пастирај ми слика слободно за Пизаро дека е најлош напаѓач што играл за сините.

Не треба да си подолго член на форумов за да приметиш дека свршуваш на Торес и го браниш со дискусии од типот 20 гола сезонава и пак не чини, 10 асистенции и пак не чини. Па не чини кога има прајс таг 50 милиони и кога буквално во секој поглед потфрли.
heh da posto poslednite 10 posta mi se za Tores.
Bitch please, vo posledni 50 strani nemam spomnato nisto za Tores.
Друго.
Ај молимте кажи ми кој според тебе е најдобар напаѓач на 21ви век?
Е сега тој спореди го со Горан Пандев.
За без пари дојде во Интер,мали очекувања а сепак ја замолкна Алианц арена и освои ЛШ.
Значи поради тоа што дошол за мали пари и имало мали очекувања Пандев е подобар напаѓач од еве да речеме Карим Бензема или Хигуаин.
Јас спомнав за напаѓач а не за трансфер.
Спореди го Пизаро во Вердер и Торес во Ливерпул.
heh Tores :drk:

Значи Луиз кој трол од човек е немам коментар. Секоја чест, редовно ремети некој.:icon_mrgr:

heh da posto poslednite 10 posta mi se za Tores.
Bitch please, vo posledni 50 strani nemam spomnato nisto za Tores.
Друго.
Ај молимте кажи ми кој според тебе е најдобар напаѓач на 21ви век?
Е сега тој спореди го со Горан Пандев.
За без пари дојде во Интер,мали очекувања а сепак ја замолкна Алианц арена и освои ЛШ.
Значи поради тоа што дошол за мали пари и имало мали очекувања Пандев е подобар напаѓач од еве да речеме Карим Бензема или Хигуаин.
Јас спомнав за напаѓач а не за трансфер.
Спореди го Пизаро во Вердер и Торес во Ливерпул.
heh Tores :drk:
Според мене најдобар шпиц во моментов е Фалкао.
Поради тоа со очекувањата Пизаро не е флоп како што рече ти, а Торес ти е флоп на векот. Најлош напаѓач што го носел синиот дрес:pipi:
Пошто фати со тие хипстерските работи битч митч ае поззз:icon_lol:
Треба да ти се додели титулата ултимејт хипстер и почитувач на постигнувањата на Торес во дресот на Челзи ок позз.

Давид Луиз дефинитивно е легенда. Многу ме ќефат такви шегаџии, талентирани за глупости.

Кога ми текне како Шева пропадна кај вас. Пизаро пр. не ни добиваше шанса. Него така го запустивте. Како на одмор беше кај вас. Торес исто ама го сменивте фудбалот па и Ристиќ да игра ќе дава колку толку голови. Порано кога ми текне со Шева и Креспо во тим кога ги имавте кога победувавте најчесто тоа беше со резултат 1:0 или 2:1.

Така да не можете да кажете дека само Торес ви е најлошиот скап напаѓач што сте го купиле кога и со Шева беше иста песна. А Пизаро не смее ни да се спомнува за најлош напаѓач што сте го имале во последните неколку години кога тој и не доби шанса за нешто да покаже. Иста ситуација како сега Торес пред Ба што го форсираат бидејќи нели многи пари сте дале за Шпанката така и Шева почесто добиваше шанса пред Пизаро.

^Точно дека Пизаро не доби доволно шанса, ама и да добиеше шанса јас тврдам дека Торес е подобар напаѓач.
Општо како споредба на играчи. Можеби Пизаро ќе дадеше 20 гола во лига по сезона ама сепак кога би се правело споредба на играчи Торес е подобар. За споредба на трансфери не правиме муабет.

Според членот утре да го земеме Величе без пари тој нема да биде најлош играч што играл за Челзи во среден ред поради тоа што Величе дошол без пари и немало очекувања, а еве на пример Марин дошол за некаква си сума на пари и имало очекувања. Фантастична логика.

Исто од кога дојде Ба двајцата и Торес и Ба добиваат подеднаква шанса ниеден не е фаворизиран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom