Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
kolku sakam i dogodina da igraat finale na liga evropa chelshit....​

возрасни :pos::pos:
Кај си видела возрасен фан на Челзи? :ROFLMAO:
членот TheF како така, на фронт се боревме заедно во 1943.

dragonsky на работа сум и на TuneIn Radio апликацијата пратам :)

Уф, ми олесна. Има да паѓа крв до последното коло, ај овие мизериите мои нека ги победат бедите Виган и Њукасл и нека заврши веќе оваа сезона.

Ама како ми стои мислам дека сите три тима ќе имаат уште по еден кикс.

Хадлстоун еден пас,центаршут или удар да имаше како што треба убо ќе беше.

Кога имаш играчи со падача болест константна во тимот и кога имаш тренер кој имајќи ги Лампард и Ба, го става Бенајун и кога со две невецели шанси противникот ти краде бодови, тоа е тоа.

Чист офсајд за вториот гол, ама не ме чуди мене ништо. Практика е тоа. Најмалку оштетуван тим, масони, што да ти зборам.

Леле читам фанови на Арсенал по нетов какви реакции имаа кога го досудија слободниот за Бејл. Исто и ја така се осеќав, си викам овој сега ќе пукне некој јак гол и отидовме у курац.

Челси повторно оштетени ? :icon_lol:
Сигурдсон им го жбрца од офсајд
943280_515688861801089_1080493938_n.jpg

Што ќе ми е мило ако кокошкиве не се пласираат во ЛШ :icon_mrgr:. Цело време се вадат на Бејл мамето нивно

ќе пројдат и Арсенал и Челзи поред мене, кокошките имаат најслаба гол разлика. Треба 20 гола да дадат на следниве две утакмици.

Имаше офсајд, а после 2 минути беше скратена чиста шанса на Адебајор, заради непостоечки офсајд.

ќе пројдат и Арсенал и Челзи поред мене, кокошките имаат најслаба гол разлика. Треба 20 гола да дадат на следниве две утакмици.
Освен ако Арсенал не киксне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom