Јас секогаш играм со скапани тимови прво почнувам стандард со Ист Стирлинг,друг сејв со Дандалк, со СКА Енергија Чабровск (пошо одам невработен и тие одма договор нудат
) и со Црвена Ѕвезда и нормално секогаш чекам понуда од Арсенал која не ја одбивам никогаш.
Со Ист Стирлинг одма до промоција од трета во втора и од втора во прва дивизија па после едно 2-3 сезони во прва дивизија па пласман во ПЛ и освојување на второ место
(екипава ми беше мувла незнам како успеав) после тоа 4-5 сезони се прајт тимот од 3-6 место загарантирано после 5 пати со ред шампион на Шкотска изграден нов стадион со 20 000 капацитет (пред тоа немаат стадион) и нормално топ тренинг кампој и за младинци и стигна понудата од Арсенал
Со Дандалк од почеток па следните 8 шампион на Ирска, 4 пати 1/4 полуфинале во ЛШ,купови итн и понуда од Арсенал ми дојде токму кога играв против нив во 1/4 финале во ЛШ на возвратниот дуел
.
Со Црвена Ѕвезда 10 титули во Србија со ред,2 пати полуфиналист во ЛШ, еднаш финалист во ЛЕ.
Е со овие Русиве е ептен тешко не смее поке од три странци во почетен состав играчи нема ни за лек од Руско потекло се некој мувли се пред тоа играв ама ми се заеба сејвот некако до 8 место истуркав немаат пари на позајмица никој не доага па неможе ни Parrent club да најдат да се земе некоја пара сега почнав од ново па да видиме.
Инаку кај сиве без Parrent club е многу тешко (освен кај Ѕвезда) немаат воопшто пари ни за плати а камоли за трансфери а и нема кого да го продајш па да земиш некоја пара.Со позајмици со чуда на трансфер не ни помислував све е на фрее ми беше 2-3 сезони и продажба после и добра пара им земав ем од трансферот + 50% од следниот трансфер.