Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
не само се кунг фуабе само се карате![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не само се кунг фуабе само се карате![]()
Сигурно федерацијата му се смилуваа на Интер поради тоа што еден куп играчи му фалат, бидејќи не постои друго објаснување. За ваков старт најмалку 3 натпревари. Велам најмалку бидејќи по толку се дава и за други опасни стартови, а овој некако ми стои поопасен од оние други...Еј 1 го казнија? Не ми текнуе на ова жими се, до толку сме мизерни што не се ни замарам со казни и такви работи. Како и да е јас прв пишав тука дека барам максимална казна за Камби за тој старт, без разлика на тоа што се извини.
Нема сомневање дека стартот е за најмалку три натпревари казна. Али ко што рече и ти можно е да му се смилувале на Интер поради ужасната сезона, така да оваа одлука и не смени нешто многу. Инаку секој неспортски потег, без разлика на тоа дали е плукање на играч, намерно удирање или нешто друго, треба да биде соодветно казнет, нема везе дали е играчот од Интер, Јуве или Пескара.Сигурно федерацијата му се смилуваа на Интер поради тоа што еден куп играчи му фалат, бидејќи не постои друго објаснување. За ваков старт најмалку 3 натпревари. Велам најмалку бидејќи по толку се дава и за други опасни стартови, а овој некако ми стои поопасен од оние други...
Остајте тоа, ја заеба чистата сезона, во која Јувентус немаше ниту еден единствен црвен картон во сите натпреварувања.![]()
Затоа ќе пропаѓа сериа а.Italian Lega Pro officially refused to let SerieA teamshavea B-team playing in their leagues.
Da vi ebam kretenite
Требаше Лихштајнер да добие против Интер ама наместивте и затоа не доби.Остајте тоа, ја заеба чистата сезона, во која Јувентус немаше ниту еден единствен црвен картон во сите натпреварувања.![]()

Имаше еден интераш на форумот кој многу отекуваше со Мусачио од Вињареал, на негова жалост да му кажам дека можно е во Рома да заврши![]()
Ѓорче 1932 Он ќе да беше.Имаше еден интераш на форумот кој многу отекуваше со Мусачио од Вињареал, на негова жалост да му кажам дека можно е во Рома да заврши![]()

Ти со такви засилувања ли си среќен за твојот тим, м?

башка стар е веќе
.. и нормално тој Мусачо го сметам како засилување за клупа, а очекувам уште еден подобар централен бек(се спомнуваат Тоби Алдервајрлд,Огбоња, Астори) кои се далеку поквалитетни .. а наместо Мусачо во тај ранг може да се земе Пезела од Ривер Плата кој го сметаат за голем талент, но и ризик е бидејќи има тешка повреда ...
Огбона и овој од Ајакс да ги земете ќе имате добра одбрана. А Освалдо ако ве напушти ќе треба уште еден шпиц да земете, само со Дестро не верувам дека ќе останете. Еве може некој од Јуве да земете, Матри или Кваљарела.