Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј 1 го казнија? Не ми текнуе на ова жими се, до толку сме мизерни што не се ни замарам со казни и такви работи. Како и да е јас прв пишав тука дека барам максимална казна за Камби за тој старт, без разлика на тоа што се извини.
Сигурно федерацијата му се смилуваа на Интер поради тоа што еден куп играчи му фалат, бидејќи не постои друго објаснување. За ваков старт најмалку 3 натпревари. Велам најмалку бидејќи по толку се дава и за други опасни стартови, а овој некако ми стои поопасен од оние други...

Сигурно федерацијата му се смилуваа на Интер поради тоа што еден куп играчи му фалат, бидејќи не постои друго објаснување. За ваков старт најмалку 3 натпревари. Велам најмалку бидејќи по толку се дава и за други опасни стартови, а овој некако ми стои поопасен од оние други...
Нема сомневање дека стартот е за најмалку три натпревари казна. Али ко што рече и ти можно е да му се смилувале на Интер поради ужасната сезона, така да оваа одлука и не смени нешто многу. Инаку секој неспортски потег, без разлика на тоа дали е плукање на играч, намерно удирање или нешто друго, треба да биде соодветно казнет, нема везе дали е играчот од Интер, Јуве или Пескара.

Остајте тоа, ја заеба чистата сезона, во која Јувентус немаше ниту еден единствен црвен картон во сите натпреварувања.:(

Italian Lega Pro officially refused to let SerieA teamshavea B-team playing in their leagues.

Da vi ebam kretenite

Остајте тоа, ја заеба чистата сезона, во која Јувентус немаше ниту еден единствен црвен картон во сите натпреварувања.:(

да бе после да викаат местачи ни 1 црвен не им дале само на другите тимови даваат црвен

Требаше Лихштајнер да добие против Интер ама наместивте и затоа не доби. :icon_mrgr:

Имаше еден интераш на форумот кој многу отекуваше со Мусачио од Вињареал, на негова жалост да му кажам дека можно е во Рома да заврши :D

Имаше еден интераш на форумот кој многу отекуваше со Мусачио од Вињареал, на негова жалост да му кажам дека можно е во Рома да заврши :D

Ти со такви засилувања ли си среќен за твојот тим, м?

Ти со такви засилувања ли си среќен за твојот тим, м?

Не, ама се тешам со тоа што еден фан на Интер ќе се разочара :D

Сериозно, имам слушано за тој Мусачо, уште сезоната пред Виљареал да оди во втора лига, го кажуваа надежен централен бек, но како тонеше Вињареал, така и тој се вклопуваше во тоа сивило, сега го немам гледано и незнам каков е, ама искрено боље него да го имаме наместо Бурдисо, бар млад е и ќе се надевам во нешто, наспроти Бурдисо кој е испеана песна(уште кога пошнал да игра фудбал) :pos: башка стар е веќе :) .. и нормално тој Мусачо го сметам како засилување за клупа, а очекувам уште еден подобар централен бек(се спомнуваат Тоби Алдервајрлд,Огбоња, Астори) кои се далеку поквалитетни .. а наместо Мусачо во тај ранг може да се земе Пезела од Ривер Плата кој го сметаат за голем талент, но и ризик е бидејќи има тешка повреда ...

друже, си знам јас од прилика колку ќе бидат можностите на Рома ова лето да купува, па моите надежи се поврзани со можностите на клубот, свесен сум дека играчите што ги набројав можеби не се нешто нај, ама за поскапи се нема пари, неиграњето во ЛШ е огромен хендикеп ..

со Наиголан,Огбоња,Пезела/Мусачо, уште еден лев бек и Иличиќ како замена за Освалдо доколку си оди ќе бидам задоволен .. нормално конкретно Иличич не е замена за Освалдо, но како шпиц го имаме Дестро, туке се и Тоти и Ламела, универзално крило како Иличич по би не офајдило .. тоа е тоа :)

Огбона и овој од Ајакс да ги земете ќе имате добра одбрана. А Освалдо ако ве напушти ќе треба уште еден шпиц да земете, само со Дестро не верувам дека ќе останете. Еве може некој од Јуве да земете, Матри или Кваљарела.

Огбона и овој од Ајакс да ги земете ќе имате добра одбрана. А Освалдо ако ве напушти ќе треба уште еден шпиц да земете, само со Дестро не верувам дека ќе останете. Еве може некој од Јуве да земете, Матри или Кваљарела.

за одбраната си во право, а за Матри и Кваљарела, па и немора тие баш, може и да се ослониме на уште еден талент покрај Дестро(доколку се има пари за Муриел од Удинезе), но може и некој од овие двајца, мање битно, такви напаѓачи ги има колку што ти душа сака и не е проблем :)
--- надополнето: 7 мај 2013 во 16:25 ---
Ѓорче 1932 Он ќе да беше. :D
А Чекич му мава константно ремет за Мусачо. :D

се надевам ќе чујам нешто од двајцата за квалитетите на Мусачо :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom