Еден тренинг со Рафа и почна да победува ВикторНека предаде после 1-0 во гемови бе, во БетСити ми е тикетовХахаха и Кириленко си ја фатив така
Иначе за Фиктор... губи тој бе, како МАГАРЕ![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден тренинг со Рафа и почна да победува ВикторНека предаде после 1-0 во гемови бе, во БетСити ми е тикетовХахаха и Кириленко си ја фатив така
Иначе за Фиктор... губи тој бе, како МАГАРЕ![]()
Па ако се погодат да речеме Петар и Игор периодов тука во Скопје, заедно со Види Фотос, или барем некој од нив ако веќе не можат сите тројца, плус јас, ти, Псај, еве стритбонд, и уште кој сака таман ќе бидеме, барем 5-6 души е добра бројка. Инаку има по скоро сите кафичи низ центарот тениски натпревари, без проблем пуштаат, и така периодов ништо нема преку ден на Спорт Клуб и Спорт Клуб +, само тенисче даваат.Слабо скопјани има во подфорумов, двајца без тројца сме. А и да ти кажам не знам каде може да се следи ваков натпревар.![]()
Па ако се погодат да речеме Петар и Игор периодов тука во Скопје, заедно со Види Фотос, или барем некој од нив ако веќе не можат сите тројца, плус јас, ти, Псај, еве стритбонд, и уште кој сака таман ќе бидеме, барем 5-6 души е добра бројка. Инаку има по скоро сите кафичи низ центарот тениски натпревари, без проблем пуштаат, и така периодов ништо нема преку ден на Спорт Клуб и Спорт Клуб +, само тенисче даваат.
П.с. Извинете ако заборавив некој да набројам, ако му се глеа нека се јави слободно, добредојдени се што повеќе луѓе.
П.п.с Земи ја ти и Крејзи или Илумиус, да не бидеш осамена меѓу мажи.![]()
Crazy in Love ќе си ја земам обавезно ако има време. Таман и двете сме фанови на Рафа.
Може иначе финалево да го следиме некаде, мене ми е сеедно каде низ Центар некој кафиќ ќе најдеме чим секаде пуштаат тенис.
Нема проблем.Само да не ме однесете во Бардовци после, малце емотивно ги доживувам натпреварите...
![]()
Ајде јас сум за, уште од сега се пријавувам.Ќути не им кажуваме колку си емотивна
Ајде тогаш за финалево во Мадрид. Ќе гледаме ли дечки?
Matt Cronin @TennisReporters
BREAKING: John Tomic allegedly arrested 3 days ago in Madrid 4 head butting/breaking nose/knocking out Bernie's French hitting partner.
Matt Cronin @TennisReporters
...John Tomic said to have spent 1-2 days in jail. Hitting partner still in Madrid with neck brace on & badly broken nose in cast
Глејте го нај чудниот удар во тенисот, изведен од страна на Маер. Моментално на Спорт Клуб, против Мареј игра.
Иначе, ако сакате ова со договорите, префлете го во општата тема за АТП, или пак нема да биде грешка и да отворите една тема, сигурно ќе има повеќе одзив, ќе се види и од страна на други членови, може ќе се заинтересираат да дојдат.
Да не ја труеме оваа со оф топик. Се надевам нема љутиш.![]()