Mutua Madrid Open | 5-12 мај, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Mutua Madrid Open?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 12 34,3%
  • Роџер Федерер

Гласови: 7 20,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 11 31,4%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 11,4%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 2,9%

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Stefan-kobe koga ke sedneme tenis da gledame imas pivo od mene sekako (za has) a inace gospode zosto cela sezona ne se igra na zemja, pa toa preforsiranoto Marej da bide top 20 igrac kade sto spored mene i treba da bide uf.

Демек за Мареј ти е да се игра само на земја. :icon_lol:

Демек за Мареј ти е да се игра само на земја. :icon_lol:
A be pa ti stvarno ne sum od onie demek za Nadal sum pa zemja, ako e taka Nadal se ima osvoeno na bilo kakva podloga, ne e toa rabotata, ne mozam da trpam koga cela godina se igra na beton a ovoj Marej e favoriziran preku cela godina a nema nisto ama nisto u igra sto go pravi dobar, dosaden e ko stena i nikogas nema da go zasakam ko igrac. Vidi go pa ovoj Raonic samo servis, vrati mu malku topka odma utinja, ednodimenzionalni igraci bre do koga ke se protnuvaat vakvi vo tenisot.

A be pa ti stvarno ne sum od onie demek za Nadal sum pa zemja, ako e taka Nadal se ima osvoeno na bilo kakva podloga, ne e toa rabotata, ne mozam da trpam koga cela godina se igra na beton a ovoj Marej e favoriziran preku cela godina a nema nisto ama nisto u igra sto go pravi dobar, dosaden e ko stena i nikogas nema da go zasakam ko igrac. Vidi go pa ovoj Raonic samo servis, vrati mu malku topka odma utinja, ednodimenzionalni igraci bre do koga ke se protnuvaat vakvi vo tenisot.

Како можи човекот на кој прекар му е „вечниот лузер“ да е фаворизиран ? Не памтам јас Мареј да бил некогаш фаворит во пристство на дуо-трио фантастико.

Како можи човекот на кој прекар му е „вечниот лузер“ да е фаворизиран ? Не памтам јас Мареј да бил некогаш фаворит во пристство на дуо-трио фантастико.
Sto zboris covece si gi slusal li na eurosport ili fox ili bilo koja anglo/amerikanska tv? Onoj Mats Vilander svrsuva koga zbori za Marej! Mi se povrakja, ali nema da zaboravam koga lani li preklani go spomnuvaa kako eden od favoritite na Roland Garros e ke se otrujam:)

Sto zboris covece si gi slusal li na eurosport ili fox ili bilo koja anglo/amerikanska tv? Onoj Mats Vilander svrsuva koga zbori za Marej! Mi se povrakja, ali nema da zaboravam koga lani li preklani go spomnuvaa kako eden od favoritite na Roland Garros e ke se otrujam:)

Не, не сум ги слушал коментаторите. А и ете тебе од кај ти била омразата спрема Мареј, Мареј го ставиле пред пуленот твој ... you poor thing :/

A be coek koj zbori za pulenot moj, bog da cuva ja zboram celo vreme za Marej i Raonic, znaci stvarno ne pravi drami kaj sto gi nema.Aj ne praime vishe muabet na temava ja i ti.

Раонич каков глупак е леле... Овој никогаш нема да биде нешто, освен сервис буквално ништо друго нема. Океј, и разорен форхенд има, али денес му служеше за тепање гулаби. Па понестрплив тенисер неам видено, ако влезеше поенот во 2 или повеќе удари тогаш обавезно припаѓаше на Вердаско. Шта речи, вакви мизерии ми ги прават идни број 1 :facepalm:

Ах бе Раонич, од идиотов изгуби, пратете му ја изјавата на Вердаксо од пред некоја година,

For me that's not a real match in tennis. I hope to play soon against him in clay court to show him what it is to play tennis, and play rallies, and run, and not [just] serve.

Каков идиот...исфрустиран лигуш.

Па вие уште некој лош збор за Вердаско пишете, може и турнирот ќе го освои на крај.:D
Туку Новак - Димитров како на тврда подлога да играат.

Раонич да има барем 20-30% во главата од она што го имаат Федерер/Новак/Рафа, одамна ќе беше во топ10 и ќе имаше барем еден мастерс освоено.
--- надополнето: 7 мај 2013 во 20:24 ---
А инаку Вердаско и Троицки дефинитивно газат. :cuc::drk::icon_lol:

Ви реков дека Троицки може да тепа. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom