Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сасуоло ми изгледа добра GG3+

Мене Сасуоло ми мириса на кикс, би ја играл x2 дупла шанса.

А шо праеме со Нант и Јановиц ?

Клермонт е без тројца стандардни дефанзивци , додека Нант гоне промоција. Клермонт минатото коло загуби од најлошио тим у лигата дома со 0:2.

Јановиц добро игра оваа сезона , а 1.65 со Квери е супер коеф. Јенкитo секако не го бива ногу на земја колку шо знам.

Hacken-Brommapojkarna 3+ 1.8 mislam deka ima...mi mirisa na mnogu golovi na utakmicava vo kombinacija so Start-Molde GG3+
Odense-Midtjjiland GG

А шо праеме со Нант и Јановиц ?

Клермонт е без тројца стандардни дефанзивци , додека Нант гоне промоција. Клермонт минатото коло загуби од најлошио тим у лигата дома со 0:2.

Јановиц добро играа оваа сезона , а 1.65 со Квери е супер коеф. Јенките секако не го бива ногу на земја колку шо знам.
според мене 50-50 се шансите

da mi dajte nekoj od sportlife od benfica super tip za 1 kod

Не ми е и мене нешто сигурен Јанович. Мадрид иако е земја, е доста брза подлогата. Затоа и Америве сите се накотија и пријавија учество во Мадрид, а сететесе во Монте Карло дали 2ца Амери имаше. Јанович е психички многу нестабилен. Ќе видиме. Јас го изиграв + 9.5 гема во прв сет.

Мене Сасуоло ми мириса на кикс, би ја играл x2 дупла шанса.
Не се сјајни во последно време, ама јас мислам дека ако треба и на сила ќе ја избутат оваа...

Старт ми изгледа денес 1,Молде не верувам дека брзо ќе се оправи по ваквиот почеток.Прво мислев да ја играм на голови но видов дека голем дел од луѓево размислуваат како мене па се премислив.Можно е да излезе некој резултат 1-0,2-0.
Тип 1 2.50

Сасуоло дефинитивно ќе одам со ГГ3+,Падова е многу опасна кога игра без притисок,не им значи ништо оваа утакмица додека Сасуоло ќе игра под притисок и ќе мора да брка победа.Мислам дека ќе примат гол па можда и ќе ја вртат утакмицата.
2/1 не е лоша опција.
Тип ГГ3+ 2.35

Оденсе ГГ3+ 2.25

Од кошарките Мајами со хендикеп да победи,1.90 коеф во копачка ,хендикепот е -11.5,мислам дека ќе го надминат лесно.
Тип Хен.1( -11.5) 1.90

Сан Антонио - Голден Стејт + поени,201.5 е границата во копачка,прв натпревар на овие две екипи,доста напаѓачки кои и во регуларниот дел играа со многу поени,се надевам дека нема да се деси нешто непосакувано денес.

Тип ВКП > 201.5 1.90

Ја Азаренка ја стаив над 18.5, нема играно со два месеци, башка прв натпревар и е на земја годинава, очекувам да не тепа баш убедливо против Павличенкова која сега го освои турнирот во Есторил.

оденсе ГГ
гефле ГГ
вил 3+
нант 1-1&3+
гетафе ГГ&3+////ГГ&4+
сандерленд 0-2

Хафнарфјордур - Кефлавик да се проба 2/1 и 7+

Го уплатив бангор 1 на полувреме квота 4.25 и Ерани на квота 1.9

Sunderland - 1x
Sassuolo - 1
Nantes - Clermont - x2
Sigma Olomouc - Teplice - x2