Ме интересира дали треба да се јаде иста колипчина калории и денови кога вежбам и кога одмарам? На пример ако кога вежбам јадам 3000 калории дневно, кога одмарам да јадам исто 3000 или помалку? Инаку сакам да ставам на маса.
Повторно прашувам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира дали треба да се јаде иста колипчина калории и денови кога вежбам и кога одмарам? На пример ако кога вежбам јадам 3000 калории дневно, кога одмарам да јадам исто 3000 или помалку? Инаку сакам да ставам на маса.
Повторно прашувам.
Да, пожелно е да внесуваш ист број на калории, односно да не ги намалуваш.
Деновите кога одмараш е времето кога всушност мускулот е во опоравок и му треба хранливи материи за да се обнови.
4 коцки мразПразнициве се стварно лоши
Таман се симнав испод 100 денес се мерам пак 100,5
Да продолжам исто како до сега со исхраната или да намалам малкуедна недела на ептен дефицит
И кажете ми некој добар шејк се навлеков со блендеров ептен е добро
Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD
Мислев на протеински шејк4 коцки мраз
250-300 мл млеко
10 јагоди
1 банана
еве ти протеински тогашМислев на протеински шејк
Хехехе фала ти бтв
Ако сакаш да си на сигурно купи некој ефтин протеин, немора ни да е веј, земи пример од пченица протеин чоколаден и направи си шејк што ќе е убав на вкус (пример млеко,банана,аронија и мед) а потоа додај пола дозерка од протеинот за да го појачаш малку. Така ќе добиеш ем сигурен од саломнела шејк ем убав на вкус и ефтин.Мислев на протеински шејк
Хехехе фала ти бтв
Дајте препорака за некоја поефтина,ама бар вкусна туна?Пробував гомна до сега од 40-50 денари,замисли ни кучето не ги јадеше.
Baduco e OK, друга Adriana пробај ја. Али се што е добро е над 60-70 денари.Дајте препорака за некоја поефтина,ама бар вкусна туна?Пробував гомна до сега од 40-50 денари,замисли ни кучето не ги јадеше.
Дајте препорака за некоја поефтина,ама бар вкусна туна?Пробував гомна до сега од 40-50 денари,замисли ни кучето не ги јадеше.
vkusna = na rio mare a rio mare = na 125 mkd prifatliva e i Tunata na EVA taa e okolu 85 mkd mozhe cenive da variraat vo razlichni marketi.
ona drugono baduco maduko metro setro - kako sto pisa samiot
на 100 грама овде пишува од 24-29 г протеини, зависи дали е во масло, водаАналогно, на 115 гр би било од 27-33 г протеини.Гледам сеа у фрижидер Сардина на Ева(оној со брковите),ама неможам да најдам енергетска вредност нигде на неа,знае некој колку протеини имам во неа,има нето вредност од 115 грама.
.