Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој муабет ќе го праиме кога ќе се докаже дека на Јувентус му биле неправедно одземени титулите а до тогаш само се бламирате.

Мое мислење, а и не очекувам ти да се согласуваш
Како и да е,искрено честитав бидејќи ја заслуживте титулата сезонава..
Не е тоа поентата, јас ти викам стави се ти на наше место и види како би изреагирал.
Нормално дека јас не се согласувам, како што ти не би се согласил за твојот клуб.
А кога збориме за бламирање, дали има поголем блам од тоа што вие на секое наше славење стално потсетувате како нас ни се одземени титули, мразам да го користам овој збор и со тоа да омаловажам некој, ама КОМПЛЕКСИ на дело.

Не сум прокоментирал на оваа работа, па ајде. Титулите на Јуве секогаш официјално ќе останат две помалку од оние кои ќе ги освојуваме, бидејќи против официјалното не може никој.
Да се работеше за титули во сезони пред многу години кои не сум ги гледал ич немаше да обраќам внимание на тоа. Но, јас (како и повеќето тука) ги гледав сезоните кои Јуве ги освои, а му беа одземени. Јуве како и секој кој освоил титула, ги освои заслужено. Сигурно дека постигна гол од офсајд или непостоечки пенал, но ништо повеќе немаше од тоа што го имало скоро за секој шампион во секоја држава. Во фудбалот единствен судија е оној на теренот со неговите помошници, кој е поставен од релевантна институција која треба да ги надгледува и оценува. Судија пак за фудбалските резултати си останува секогаш зелениот терен со сите вклучени грешки во него. Резултатот на крајот не може да го промени никој.

За процесот и начинот на кој се спроведе во 2006 (па и навака) нема смисла ниту потреба да се дискутира.
Сите кои се држете до официјалното, останете си до тоа и не обраќајте внимание на останатите, меѓу кои сум и јас. Секогаш вие ќе бидете во право, бидејќи така е официјално и крај. Ама фудбалската реалност никогаш, никој и ништо нема да може да ја промени. Најмногу ми е жал што се осмелуваат да коментираат некои, кои сигурно во тие две сезони не изгледале вкупно 3 натпревари(не конкретно на овој форум, туку насекаде).

Не е тоа поентата, јас ти викам стави се ти на наше место и види како би изреагирал.
Нормално дека јас не се согласувам, како што ти не би се согласил за твојот клуб.
А кога збориме за бламирање, дали има поголем блам од тоа што вие на секое наше славење стално потсетувате како нас ни се одземени титули, мразам да го користам овој збор и со тоа да омаловажам некој, ама КОМПЛЕКСИ на дело.
Уф ми ги откри комплексите а исто така и ме омаловажи. Стварно бе се осеќам помалку вреден сега:(

Јас искрено ви ја честитам 29тата титула но велам дека се бламирате со тоа што форсирате дека имате 31.
Еве ако ти е кејф, едитирај на википедија и пиши 31 дека има Јувентус па нека ти се напуни душичето што да ти кажам друго.
--- надополнето: 5 мај 2013 во 20:37 ---
Најмногу ми е жал што се осмелуваат да коментираат некои, кои сигурно во тие две сезони не изгледале вкупно 3 натпревари(не конкретно на овој форум, туку насекаде).

Само ти си имал телевизор тогаш изглеа пошо у тој период да имаш телевизор дома беше луксуз.

Уф ми ги откри комплексите а исто така и ме омаловажи. Стварно бе се осеќам помалку вреден сега:(

Јас искрено ви ја честитам 29тата титула но велам дека се бламирате со тоа што форсирате дека имате 31.
Еве ако ти е кејф, едитирај на википедија и пиши 31 дека има Јувентус па нека ти се напуни душичето што да ти кажам друго.
--- надополнето: 5 мај 2013 во 20:37 ---

Само ти си имал телевизор тогаш изглеа пошо у тој период да имаш телевизор дома беше луксуз.
Така и си мислев, важно е да се пише нешто. (y)
Независно, фала на честитките за овогодинешната титула.:)

Клипче

Браво, секоја чест нема што. Кому се обидувам да напишам јас нешто...

Наполи-Интер може и 7+ да биде.

31 титула или 29, мање битно.... најбитно - најтрофеен клуб во Италија.

Де бе што го направивте Интер,Пескара. :icon_lol:

Пандев во супер форма е последниве 4-5 кола.

денес сите кецови испаднаа =) уште Наполи се чека

Прв пенал против Наполи сезонава. Ќе беше премногу ако истераа до крај, без ништо против нив.

Мило ми е како за пеналов(општо кажано, чист или подарен), така и за голов што го примија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom