Бато што имаш ти против мене јас стварно незнам, но ми се закачувач за безвезни работи, дискутиравме со
ЧЕНТО за тоа кој колку троши и за младински погон и сакав да кажам дека и Баерн фрла огромни пари за засилувања и дека нема тим во ЛШ што се ослонува на академија ниту Баерн , ниту Јунајтед, за Швајни и Милер кажав дека неми текнаа во моментот поради времето што го напишав постот и ситуацијата во која бев и што толку страшно не го негирам тоа, исто така кажав једини клуб у Европа што целосно е составен од свои фудбалери е Билбао и делимично Барселона, што значи во прв тим да имаш минимум 8 фудбалери од твоја школа.
"Јас така мислам"- Мое мислење, впрочем тука на форумот никој ен е експерт и е само негово мислење.
"Така сум слушнал"- Сигурно мислиш за Озил, кој што сигурен сум и дека и до тебе има дојдено тој муабет!
Е сега ти ако мислеше дека си компетентен требаше да ме поправиш на грешките што мислеше дека сум ги направил во дискусијата, но ти почнуваше веднаш со провокации и слични глупости, на кои што не вреди да се реплицира, така да те молам олабависе, ова е само муабет, те осеќам нешто си напнат цело време!