Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Bild spekulira deka Uli ke si podnese ostavka posle finaleto...

Лошо е ова со Ули. Од овие другите незнам кој е барем 20% способен ко Ули за да го води клубот. Румениге така шо се истакнуе. Самер јок. Легенда на Дортмунд да го води Баерн no fucking way.
Или Нерлигнер да го вратат со неговите смотани фб апликации да му ебем кретенот мутав задоцнив лани на вежби на факултет милион имиња им се вртат низ глава и коа видов дека е ебана апликација вака бев -> :eek:

4k6wRX5.gif

:cuc: :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

По 100ти пат!

И после имаше дури и фаул од Иниеста :pos:

4k6wRX5.gif

:cuc: :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

По 100ти пат!

И после имаше дури и фаул од Иниеста :pos:

Овде претходно имаше прекршок од Мартинез..пред да се фрли Мартинез со неговата лева нога диркетно го удри Иниеста во десната нога што овзоможуваше да добие простор и да му ја земи топката..чист фал за Иниеста но ете судијата не го виде тоа:D

Овде претходно имаше прекршок од Мартинез..пред да се фрли Мартинез со неговата лева нога диркетно го удри Иниеста во десната нога што овзоможуваше да добие простор и да му ја земи топката..чист фал за Иниеста но ете судијата не го виде тоа:D

Може да се каже,а и не мора.....Реално мушка борба беше,на крај краева тоа е фудбалот....

Мене највише ми е ќејф за пожртвуваноста!Ако требаше ќе умре,ама на му ја остави топката....Затоа и ги плеснавме така ко што ги плеснавме....Пошто играа,и знаеа дека можат да ги победат!

Утре без Рибери, Робен, Швајни и Лам ќе патувале во Дортмунд. Да се одмореле малку. :)
А да, можно е и без Мартинез, ако го заборават во Минхен. :pos:

Утрешната ќе биде далеку од таа шо не очекува во финалето на ЛШ. Сигурно и Дортмунд нема да го пушти првиот тим, и тие си го осигураа второто место. Но сепак на Вестфален секогаш паѓале добри партии па и утрешната очекувам да биде добра за око.

Ај сега ти, судија ми се правиш и се знаеш тука :ROFLMAO:...

Tреба да има на МТВ студио ко шо има на ХРТ2 у среда и Џони да го викнат за око соколово.:ROFLMAO:

Страшно добар страгет имате. Секоја чест на ваквата подготвеност.

BJWPok8CYAAnHad.jpg

Bild: Perez talked to Lewandowski on Tuesday for 10 minutes and tried to convince him to join Madrid. His agents: "If we were in Mr Perez's place, we'd also try to get Robert. But the deciding factor is what the player wants." What does Lewandowski want? "Dortmund has been informed about that."

Се има цврсто одлучено кај ќе игра догодина, дури и Мадрид ги одбил.:eek:

Агентот негов рече дека нејќе у Англија.

Секоја чест за професионалноста на Лева, а сигурно нема ништо официјално да се дознае пред финалето.

Нинџи само јас ли сум против заминување на Робен летово ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom