Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Лам и Милер не добиваат жолт, во то сум сигурен. За Гомез и Густаво сеисто ми е дали играле или не финале, има исто толку добри на нивните позиции. Е Швајни и Мартинез ме плашат. Швајни не знам само како и зошто го доби тој со Барселона..Треба психички да биде 120% среден за максимално концентрирано да изигра, и ако е се' ко шо треба на полувреме, да го вади Јуп. Мартинезов ептен агресивно игра, еден погрешен клизач, и отиде финалето за него.
Али да се надеваме на најдоброто.

Милер не е во опасност. За Лам и јас сум сигурен дека нема да добие жолт. Гомез нема да биде стартер во среда така да и тој не е во опасност. Е другите ќе видиме, но страв ме фаќа посебно за Данте и Швајнштајгер :unsure:

Милер не е во опасност. За Лам и јас сум сигурен дека нема да добие жолт. Гомез нема да биде стартер во среда така да и тој не е во опасност. Е другите ќе видиме, но страв ме фаќа посебно за Данте и Швајнштајгер :unsure:
Да бе Данте беше. Не ме плаши мене тој толку колку двајцана на средина.

Да бе Данте беше. Не ме плаши мене тој толку колку двајцана на средина.

Мартинез и да добие тука е Луиз Густаво да го замени кој секогаш на големи натпревари бил еден од најдобрите на теренот така да битно ни е Швајнштајгер и Данте да не добијат :cautious:

Густаво го пропушти и ланското финале.

mktf0.jpg

mktf8.jpg

:icon_mrgr:

Инаку Дамир Скомина е супер судија.Но ригорозен е.:)
--- надополнето: 29 април 2013 во 19:22 ---
Effe: "Bayern je već u finalu! Oni neće dozvoliti bilo kakva iznenađenja u Barceloni"

935560_451082341646052_1681761541_n.jpg

Tocen rezultat za utre 0-2 ili 1-3 , a za vo sreda 2-3 ili 2-2

Скомина дава во просек по 4 жолти картони, барем така мислам.

Шаќири, Гомез и 25 милиони евра за Суарез.
Може така?
Сите среќни и задоволни :D

Ќе го имате најјакиот играч на планетата. Малку ви е?:P

Фала.....Али таква ретарда,НЕ! Дечкото мора стручни лица да посети,пошто е озбилно ментален....

Што ти го вреди,коа после секоја утакмица комотно у затвор може да заврши.

Иначе,Скомина е топ судија,многу дисциплиниран и не сака многу објаснувања,што е лошо за Барса пошто им меле устата на сите нив....

Такада,очекувам најјак состав,очекувам нашата игра да ја играат и без потешкотии да влеземе у финале!

Шаќири, Гомез и 25 милиони евра за Суарез.
Може така?
Сите среќни и задоволни :D
Дечко дај ми од твојата дрога, гледам јака е добро делува, сакам и јас!

BJGkinXCQAIxfot.jpg:large

941643_455022624582545_1982775509_n.jpg

Од пресот денеска пред последниот тренинг.

Абидал и Бускесц копачот утре не играа повредени
--- надополнето: 30 април 2013 во 21:43 ---
Еве бо Гетсе изгледа овја ке стане новиот Робен некако многу незен :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom