Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не мора да значи дека е проста, втф, само сакала да ти привлече внимание, а ако претерувала тоа било пошо била пијана или ти препасивен.
Дека е простача, простача е. Прашањето е дали сака да има секс со дечкото.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.676
Дека е простача, простача е. Прашањето е дали сака да има секс со дечкото.
немора да значи дека сака секс со него, од каде таква проценка добивте?
може преку гаѓањето со лимончиња она изразувала љубов :D таков и е стилот :P
Kostic "sakam da me ebes jako da me rasparchish'' ili '' neprijatelski ponizuvacki odnos" :pos:
другарче може сакала само да те смува, а со овие работи што ги правела очигледно биле за да ти привлече внимание :)
само незнам дали за као што ти викаш "sakam da me ebes jako da me rasparchish'' или пак флертување, мување

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Zaboraiv da napomentam praev muabet so edno devojce, posle muabetot i vikam na ovaa aj doi na po edna cigara, mi vika idi sea so taa sto si praese muabet..:icon_lol:

Член од
18 февруари 2013
Мислења
22
Поени од реакции
9
Поминале 2,5 години, а ти сеуште имаш надеж? Имаш девојка? Си имал некоја после неа? Запрашај се колку девојки си имал ти, а колку дечковци она откако сте раскинале.

Да, надежта последна умира... но сепак умира. Ако кога сте биле заедно не те сакала доволно, т.е. не те сакала онолку колку што ти си ја сакал неа, факт е дека никогаш нема да те сака толку. Прифати го тоа. Најди нова девојка, некоја што ќе те сака онолку колку што ти ја сакаш неа, некоја што ќе ја заслужува твојата љубов.

Во моментов најверојатно патиш од една "болест" што се вика oneitis. Тоа ти е појава кога за некоја девојка мислиш дека таа е "the one", "љубовта на твојот живот", дека никогаш нема да најдеш подобра од неа. Мислиш дека никогаш повеќе нема да се заљубиш и дека ниедна друга нема да сакаш како што ја сакаш неа. Што побрзо се излечиш од оваа "болест", толку подобро за тебе. Ама како што гледам више 2,5 години те држи тоа, така да ќе биде малце потешко да го надминеш тоа. Ама во секој случај можеш да го надминеш.

Намали малце дружење со неа. Не мислам да престанеш да се дружиш со неа. Само не се слушајте секој ден. Ти си навикнат секој ден да контактираш со неа.

Не сум имал девојка, а ни таа не е имала дечко тој период искреноста е на огромно високо ниво. Човек се менува и се спознава цел живот, па затоа сметам дека никогаш неможеш да кажеш никогаш нема да ме сака. "The one" да во принцип има сегмент на таква верба во мене и тоа за секоја наредна девојка, затоа и ми е секогаш проблем кога треба да започнам нешто ново. Но тоа не е причина заради која сум закачен за неа. Едноставно кажано лоша навика, како цигарите ми е. Сите знаеме дека се штетни по здравје, а сепак голем процент пушиме. Јас успеав да се одкажам од нив, но не и од неа. Ако за голем број луѓе проблем е одвикнување од цигари, за мене тоа е одвикнување од бившата.
--- надополнето: 29 април 2013 во 07:15 ---
Со други зборови, сте раскинале на твоја иницијатива?

Ако да, а таа сè уште се дружи со тебе, надеж има и кај неа. Решение = секс.

Точно надеж има и кај неа и да раскинавме заради моја иницијатива. Можеби си во право за секс како решение, сепак имаме големо разбирање еден за друг во врска со нашите негативни особини.
--- надополнето: 29 април 2013 во 07:19 ---
Ова ти иди во стилот, пробав милка чоколадо со јагода, најдобра е без конкуренција. Ами со останатите чоколада што правиме? Со останатите вкусови?

1. Ако пријателката те сака, се исплаши дека ќе те изгуби, ќе и недостигаш, ќе и недостига твоето друштво, можеби би се решила да те побара и повторно да сте заедно.

Не верувам и не го користам тој принцип на размислување, и не верувам дека нема да најдам подобра, едноставно мене ми беше и сеуште ми е убаво освен што не сме заедно. Подобро нешто одколку ништо. Ситуацијата се има десено што ја опишуваш под точка 1, но само додека траеше заканата да ме изгуби. Дали е тоа љубов, само тогаш да ме посакува кога ќе види дека ме губи?
--- надополнето: 29 април 2013 во 07:29 ---
Не си ја мачи душичката, нема да се вратите пак заедно зашо не те љуби. Оддалечи се од неа макар и на година дена дур тебе не ти оладат чувствата, а ако те праша зошто, фино објасни и дека само ти отежнува постојаниот контакт што го имате.
И нека има разбирање и нека не те бара.
Ти ќе ја побараш кога ќе бидеш рамнодушен на нејзината појава. Тоа може да потрае ама нема врска, take ur time, 4 години си заљубен.

Знае дека ми е тешко се знае и имам пробано 1 месец успеав без да контактираме. Ни беше тешко и на двајцата. Кога и се јавив посе 1 месец како камен од срце да и падна звучеше. Ќе бидам рамногушен кога ќе ја повлецам црвената линија од која за мене нема враќање назат по ниедна цена, а таа линија тешко ја повлекувам потребни се и други работи да се случат освен време да помине. Таков сум бил одсекогаш лесно заљублив, и тешко одљублив. Така ќе биде и со наредната F*u*c*k !
П.С. Лесно е да се каже него да се направи

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Zaboraiv da napomentam praev muabet so edno devojce, posle muabetot i vikam na ovaa aj doi na po edna cigara, mi vika idi sea so taa sto si praese muabet..:icon_lol:
Ооо, цурата сигурно те мисли за некој што е луд по неа, па може да му каже: дечко, ај шетај малку, иди до другиот кафиќ,, види дали сум таму и дојди кажи ми.:facepalm:

Дечко, овде треба да реагираш у Сусаро стил и да не ја ебеш 2%. Не да ја викаш на цигара, него кога ќе се простачи, згрози се над нејзината постапка, преврти очи или гледај ја зачудено, у стилу „ај престани со лигавењето“, а ако те викне на цигара, одбиј ја. Не и обрнувај внимание. Или самата ќе се намести или ќе најде друг по кого ќе мава лимони и ќе му става вино во пивото.
Леле, каква глупача, вино да прелеваш у пиво!

пс: по колку годни имате?
--- надополнето: 29 април 2013 во 10:09 ---
Зоки_Поки

На девојката и е убаво да те има за пријател и тоа е се’ што ќе добиеш од неа.
За жал, ти сакаш и уште имаш надеж дека можеби ќе те засака. Колку подолго сте заедно, толку подолго ќе ти треба време да си дојдеш на себе, кога таа еден ден ќе ти се ајви да ти каже дека има дечко.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Мислам дека станува збор за простача.
a зш простача ?

Mavanje so mali limonchinja seckani, preturanje od casa vino u moe pivo, zimanje na flasata pivo od race, butanje pri razminuvanje od strana na pijana zenska osoba u zurka.... u zaviena forma e toa "sakam da me ebes jako da me rasparchish'' ili '' neprijatelski ponizuvacki odnos" ?? :))))
ти се пушта девојчето :D

Ооо, цурата сигурно те мисли за некој што е луд по неа, па може да му каже: дечко, ај шетај малку, иди до другиот кафиќ,, види дали сум таму и дојди кажи ми.:facepalm:

Дечко, овде треба да реагираш у Сусаро стил и да не ја ебеш 2%. Не да ја викаш на цигара, него кога ќе се простачи, згрози се над нејзината постапка, преврти очи или гледај ја зачудено, у стилу „ај престани со лигавењето“, а ако те викне на цигара, одбиј ја. Не и обрнувај внимание. Или самата ќе се намести или ќе најде друг по кого ќе мава лимони и ќе му става вино во пивото.
Леле, каква глупача, вино да прелеваш у пиво!

пс: по колку годни имате?
--- надополнето: 29 април 2013 во 10:09 ---
Зоки_Поки

На девојката и е убаво да те има за пријател и тоа е се’ што ќе добиеш од неа.
За жал, ти сакаш и уште имаш надеж дека можеби ќе те засака. Колку подолго сте заедно, толку подолго ќе ти треба време да си дојдеш на себе, кога таа еден ден ќе ти се ајви да ти каже дека има дечко.
не мисли дека е луд по неа туку е љубоморна затоа така реагира

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Lyon Bold Italic

Она што го прави девојката го прават деца од 3-4 годни за да привлечат внимание. Девојката е простача со тапија, ама него тоа не го занима. Друго му е муабетот. :sneaky:

Не е љубомоорна, туку лигава.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Lyon Bold Italic

Она што го прави девојката го прават деца од 3-4 годни за да привлечат внимание. Девојката е простача со тапија, ама него тоа не го занима. Друго му е муабетот. :sneaky:

Не е љубомоорна, туку лигава.
Различни сме не сме сите исти, девојката се пушта на таков начин и нема ништо лошо нит простачко во тоа се додека нема лоши намери девојката

лигава не лигава според реакцијата она е љубоморна

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Mavanje so mali limonchinja seckani, preturanje od casa vino u moe pivo, zimanje na flasata pivo od race, butanje pri razminuvanje od strana na pijana zenska osoba u zurka.... u zaviena forma e toa "sakam da me ebes jako da me rasparchish'' ili '' neprijatelski ponizuvacki odnos" ?? :))))
Залапај ја и провери.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ако ми земеш мене пиво од раце или се бутниш пијан во мене при разминување, то значи дека ми велиш “ѕakam da me ebes jako da me rasparchish“?

Член од
24 март 2013
Мислења
64
Поени од реакции
61
Што да правам пустата ја, сакам дечко да си најдам и еве трагам со години веќе ама по некојси мирен, фин и се што ќе му кажам да прави... На пример ја сум сега дома и снемаФ цигари. Да му се јавам на моб и да му кажам да ми донесе, и тој да ме послуша веднаш после 10 минутки да ми заѕвони ѕвон4ето. :( Коа праам генералка да дојде да ми помогне, имам потреба да сакам некого и да ме сака, да недостигам некому и обратно... Да има очи, и покрај сите мои маани, само за мене...Да не глеа по други, да не ме изневерува и само јас да сум му во мисли. Е кај да најдам таков?!:unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom