Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Идев со една девојка 2 месеци , али вчера раскинавме по нејзина иницијатива . Се беше во ред ,ниту еднаш не сме се скарале , се до вчера кога се видовме и меѓу редови ми кажа дека готово е , најчудно ми беше што причините за раскинувањето немаше храброст да ми ги каже во лице туку на чат. Сме имале различен карактер ми посакува се најубаво во животот и не сме биле еден за друг, кога се разделивме не можев да земам воздух ... и денес го деактивирала профилот на фб.... wtf ?
Сублимирано што ти кажала: „Не сум доволно добра за тебе, сакам да те откачам веќе еднаш...извини знам дека ти е тешко, ама немам ни храброст за да ти го кажам тоа во лице. Затоа сметам дека вака е подобро на фејсбук“

Мое мислење: Си се спасил! Најди си некоја која:
-Вистински те заслужува
-Ти го сака карактерот
-Ќе разговара со тебе и за добро и за лошо без да стравува од било што :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Се согласувам дека не е во ред раскинување преку телефон, фб, смс. Ама! Има дечки и девојки кои се многу напорни, кои плачат, прават сцени, ќе молат, па се безобразни, па 1000 други работи...
Во таков случај, најбезболен начин да се раскине е преку порака, телефон, фб, и на тој начин ќе се задржи достоинството и своето и на другиот.
Океј така ќе те чека некоја вечер пред куќа и пак ќе ти ги праи тие ствари коа ќе се вратиш, па сеа ти види :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.676
Се согласувам дека не е во ред раскинување преку телефон, фб, смс. Ама! Има дечки и девојки кои се многу напорни, кои плачат, прават сцени, ќе молат, па се безобразни, па 1000 други работи...
Во таков случај, најбезболен начин да се раскине е преку порака, телефон, фб, и на тој начин ќе се задржи достоинството и своето и на другиот.
мисли си ти :D
абе таквите ко што ги наброја има да те најдат и пак истото ке го направат... што мислиш деа така ке се повлече? ахам мало сутра

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
мисли си ти :D
абе таквите ко што ги наброја има да те најдат и пак истото ке го направат... што мислиш деа така ке се повлече? ахам мало сутра
Таквите се многу опасна категорија. Мора да си фатиш одма нов дечко, за да ти се скинат од врат.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.676
Таквите се многу опасна категорија. Мора да си фатиш одма нов дечко, за да ти се скинат од врат.
еееееее да знаеш колку можат некои да се сменат за пар месеци би се чудела :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.676
Се разбира дека луѓето се менуваат, ама не верувам дека месец-два прават голема разлика.
мислам најпрвин се е ок а кога ке им раскинеше тешко тебе, не се оние што си ги знаела

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.676
Идев со една девојка 2 месеци , али вчера раскинавме по нејзина иницијатива . Се беше во ред ,ниту еднаш не сме се скарале , се до вчера кога се видовме и меѓу редови ми кажа дека готово е , најчудно ми беше што причините за раскинувањето немаше храброст да ми ги каже во лице туку на чат. Сме имале различен карактер ми посакува се најубаво во животот и не сме биле еден за друг, кога се разделивме не можев да земам воздух ... и денес го деактивирала профилот на фб.... wtf ?
бла бла бла типично откачување на фин начин али требало тоа у лице не као тинејџ на чет ...
како тоа не сте се скарале а сте имале различен карактер? :D ако било навистина така според мене би требало бар еднаш да се скарате упм :/
прифати го фактот дека ти раскинала и продолжи ... факт е дека она немала чуства према тебе

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Mavanje so mali limonchinja seckani, preturanje od casa vino u moe pivo, zimanje na flasata pivo od race, butanje pri razminuvanje od strana na pijana zenska osoba u zurka.... u zaviena forma e toa "sakam da me ebes jako da me rasparchish'' ili '' neprijatelski ponizuvacki odnos" ?? :))))

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Mavanje so mali limonchinja seckani, preturanje od casa vino u moe pivo, zimanje na flasata pivo od race, butanje pri razminuvanje od strana na pijana zenska osoba u zurka.... u zaviena forma e toa "sakam da me ebes jako da me rasparchish'' ili '' neprijatelski ponizuvacki odnos" ?? :))))
Мислам дека станува збор за простача.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Не мора да значи дека е проста, втф, само сакала да ти привлече внимание, а ако претерувала тоа било пошо била пијана или ти препасивен.

Kajgana Shop

На врв Bottom