Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А истово ова може да се добие и ако му се јавиш на емисијата на Вучиќ..И дааааа, победничката Хурем на годината добива, 1 тон кафе , шољи за кафе , кафемат и секакоооо лажица со која Хурем би си го мешала ... кафето.
А истово ова може да се добие и ако му се јавиш на емисијата на Вучиќ..
Е во емисијава што иде моментално на Сител, имаше една учесничка каратисткаНа Сител има некоја емисија на Вучиќ од пред неколку години
Е во емисијава што иде моментално на Сител, имаше една учесничка каратистка
И сеа Вучиќ земал ја малтретира, ај покажи ми нешто од каратето, и девојката од прво одбиваше, као демек нејќе, и Вучиќ ја напна, и зима он дига гарди замавнува накај неа, оваа враќање, и го пукна у нос, ама стварно го пукна, крв почна да му тече
Нешто посмешно немам видено, само неможам да најдам видое од случката, цел You Tube со неговите емисии го прелистав, ама изгледа ја немаат ставено.
Ако има некој близок у Сител дај нека уригира да ни ја дадат снимката, злато давам за неа. Зошто нешто појако не постои! Мора уште едно 20 пати да се изгледа.
Ама знам дека, ако овие личат на дотичниот филмски лик, кој знае какви ли биле оние што не личеле![]()
Џабе што е убава коа е глупа како К** , подобро ќе гледам во исклучен телевизор одколку дебилна емисија како Здраво Македонијо! ПУ!Можам да претпоставам шо прает на сабајле пред телевизор манијациве![]()