Хурем на годината live discussion

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не би помислил дека ќе ми биде криво што не сум гледал емисија со Драган Сељак Вучиќ. Ај некој хуман нека го аплоудира.

И дааааа, победничката Хурем на годината добива, 1 тон кафе , шољи за кафе , кафемат и секакоооо лажица со која Хурем би си го мешала ... талогот на дното.

И дааааа, победничката Хурем на годината добива, 1 тон кафе , шољи за кафе , кафемат и секакоооо лажица со која Хурем би си го мешала ... кафето.
А истово ова може да се добие и ако му се јавиш на емисијата на Вучиќ..

А истово ова може да се добие и ако му се јавиш на емисијата на Вучиќ..

Oд кога знам за себе , или наградата му е 200 грама кафе , шоља за кафе или САНО пакет сокови да пијаш да се заборајш :D

На Сител има некоја емисија на Вучиќ од пред неколку години

Мене па најслична ми е оваа број 6. Која победила, не знам :D
Ама знам дека, ако овие личат на дотичниот филмски лик, кој знае какви ли биле оние што не личеле :eek:
Понатаму, како ги гледате сликите на кандидатките - хуремки на фб? Мене некако не ми оди да ги погледнам тие лични, турски момичиња.
Понатаму, како за крај, еден поздрав од една Хуремка:
huremki2.jpg
huremki.jpg

На Сител има некоја емисија на Вучиќ од пред неколку години
Е во емисијава што иде моментално на Сител, имаше една учесничка каратистка :D
И сеа Вучиќ земал ја малтретира, ај покажи ми нешто од каратето, и девојката од прво одбиваше, као демек нејќе, и Вучиќ ја напна, и зима он дига гард :pos: и замавнува накај неа, оваа враќање, и го пукна у нос, ама стварно го пукна, крв почна да му тече :pos:
Нешто посмешно немам видено, само неможам да најдам видое од случката, цел You Tube со неговите емисии го прелистав, ама изгледа ја немаат ставено.

Ако има некој близок у Сител дај нека уригира да ни ја дадат снимката, злато давам за неа. Зошто нешто појако не постои! Мора уште едно 20 пати да се изгледа.

Е во емисијава што иде моментално на Сител, имаше една учесничка каратистка :D
И сеа Вучиќ земал ја малтретира, ај покажи ми нешто од каратето, и девојката од прво одбиваше, као демек нејќе, и Вучиќ ја напна, и зима он дига гард :pos: и замавнува накај неа, оваа враќање, и го пукна у нос, ама стварно го пукна, крв почна да му тече :pos:
Нешто посмешно немам видено, само неможам да најдам видое од случката, цел You Tube со неговите емисии го прелистав, ама изгледа ја немаат ставено.

Ако има некој близок у Сител дај нека уригира да ни ја дадат снимката, злато давам за неа. Зошто нешто појако не постои! Мора уште едно 20 пати да се изгледа.

(n) Сега ми е криво што не ја гледав емисијата :(

Ама знам дека, ако овие личат на дотичниот филмски лик, кој знае какви ли биле оние што не личеле :eek:

Личат бе, како не личат. Ако имаш малку портокалова коса, по дифолт си Хуремка. Ако не, малку фарба, малку (ама не многу) шминка, и пак си Хуремка.

Штета шо дури сега ја видов темава.
Шо беше наградата 2,5 килограми кафе + шолји.
Ама на почетокот случајно се прибрав дома кога и се пушташе гледачот на оваа шо водит утринска емисија во Канал 5 :pos:.Да го поздравам Цацко и одма прејде на главното кај водителката таа жири мислам беше Жената заради која се будам секое утро и ја гледам и ако сум сега тaму би ја побарал за жена. Многумина и го имаат меракот еден дури имаше желби и како да се облеквит со танги со миничи:icon_mrgr:
Можам да претпоставам шо прает на сабајле пред телевизор манијациве :drk::pos:

Можам да претпоставам шо прает на сабајле пред телевизор манијациве :drk::pos:
Џабе што е убава коа е глупа како К** , подобро ќе гледам во исклучен телевизор одколку дебилна емисија како Здраво Македонијо! ПУ!

Фала му на Бога што немам телевизор у соба, инаку може ќе паднев у искушение да го гледам чудово.
Кога подобро ќе размислам, требало порано некој да ме информира за ова, може ќе се пријавев. Систем - систем, кој ти го дава :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom