Хурем на годината live discussion

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да ги најдеме на ФБ сите Хуреми и да им удриме еден квалитетен трол. Овие заслужуваат поголем трол и од што заслужи оваа:

Ауу не знаев дека се до толку ретарди, после ова веќе ништо веќе нема да ме чуди :нинџ:

Во животот сум испуштил многу работи. Испуштив можност за стипендија за моето школување. Испуштив можност да заминам на запад. Ја испуштив љубовта на мојот (досегашен) живот....

Но никогаш, НИКОГАШ нема да си го простам тоа што го испуштив настанот на милениумот!

Ауу не знаев дека се до толку ретарди, после ова веќе ништо веќе нема да ме чуди :нинџ:
мене ќе ме чуди , ако сител во наредниов период не напраи избор за македоонска бандини :D

Ексклузивно дознаваме дека утре на Шител ќе има избор за НајМалечка Невеста на годината. Водител Ивце Пивце, специјален гостин PedoBear и Били Звер !!

мене ќе ме чуди , ако сител во наредниов период не напраи избор за македоонска бандини :D

Избор за нај Малечката невеста на деценијата

Избор за нај Малечката невеста на деценијата
Знаеш зашто нема избор за сељак на годината ?
Затоа што Вучиќ од роѓење ја носи таа титула како гадафи е никој неможе да го сруши :LOL:

Кога искочи госпожата Дебелова да пее се чудев дали ми се зае*ал телевизорот или она си лапнала уште некоја пита бурек. Очигледно беше под Б) бидејќи момите што покушаваа да играат покрај нејзе во тие пола метар простор што им остануваа беа четвртина од нејзиниот волумен.
Страхотно, уште не знам дали стварно се деси таква емисија или имав некој лош трип :confused:

Знаеш зашто нема избор за сељак на годината ?
Затоа што Вучиќ од роѓење ја носи таа титула како гадафи е никој неможе да го сруши :LOL:

:pos::pos:

Кога ке ви е најтешко во животот помислете како му е на Мартин, што Драган Вучич му е тактко!!!

Постигнат е рекорд во фрлање диск! -ДИСКОТ БИЛ ОД ДРАГАН ВУЧИЧ!

Спотот не можам да го најдам го избришале :pos::pos:

Ве стигнав шо ве стигнав, ама сеа има друг проблем... кажете од каде да го симнам чудово, зошто јбг го глеав само почетокот и морав да одам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom