црно сина доминација во светотДобро бе никој не ја примети и бабата (Божана) дека неси дрес на Интер? ц ц ц жената специјално се облече за сликава а вие не ја ни спомнавте :pos2:
Се читаме братко....Moмци , ја тргам на апсолвентска ке ме нема едно 17 дена и за жал ке ги пропуштам дуелите со Каљари и Милан и со Лацио во Купот . Во сабота или во недела ке се иде во Милано али на ден , ако е Недела и се стигне пред 15.00 ке им идам на мечот со Каљари така да ако видите метро со метар ипол македонско знаме позади Цезар знаете кој ве поздравува у тие моменти иако со мојава интерашка среќа чисто сумјам .
Kако и да е времето поминато таму ке го искористам во потрага за Манчини , нормално придружен со средтство кое нанесува тешки болки и скршеници по човековото тело . Мечот со Милан можно е и да не го гледам а е меч на годината така да се надевам дека тогаш фино лепо ке ја прославите Титулата а Меаца ке си ја обои куќата во плаво црна комбинација , нормално со помош на Кико .
C'e solo l'Inter per Me !!! Pozz и се глеаме за 18 дена , се надевам во славеничка атмосвера .
I can feel juBentus in the air...mecot na godinata go izgubivte od camoranesi i trezeguet,taka da ......a koa ke osvoite titula bez davanje baksis i bez sudii,moze ke vi pruzam raka.:helou:
Напраи quit game на менаџерот. 70 милиони за некој што не дал гол 3 месеци. Малку нереално е нели?jas sum za da si odi Ibra!!!Da mu zemime 70+ milioncina,i so tie parina Diego i Quaresma,i taka 100 pati ce bidi pojak timot,bez dopolnitelni trosoci.
Mnogu me nervira toj majmuno Ibra,se misli deka e nad site vo Inter!
druze i jas odam utre ako mozes da kazes sto kako ti e turata i kako ti se planovite za da odis na Inter poso i jas sakam ama turata ne pominuva niz milanoMoмци , ја тргам на апсолвентска ке ме нема едно 17 дена и за жал ке ги пропуштам дуелите со Каљари и Милан и со Лацио во Купот . Во сабота или во недела ке се иде во Милано али на ден , ако е Недела и се стигне пред 15.00 ке им идам на мечот со Каљари така да ако видите метро со метар ипол македонско знаме позади Цезар знаете кој ве поздравува у тие моменти иако со мојава интерашка среќа чисто сумјам .
Kако и да е времето поминато таму ке го искористам во потрага за Манчини , нормално придружен со средтство кое нанесува тешки болки и скршеници по човековото тело . Мечот со Милан можно е и да не го гледам а е меч на годината така да се надевам дека тогаш фино лепо ке ја прославите Титулата а Меаца ке си ја обои куќата во плаво црна комбинација , нормално со помош на Кико .
C'e solo l'Inter per Me !!! Pozz и се глеаме за 18 дена , се надевам во славеничка атмосвера .
Ибра имаше повреда на коленото, веќе не игра неколку натпревари а за помалку пари не верувам да го пушти Морати. Како што знаеме сите парите за Морати или Калдерон не се проблем. Па ако се работи за поголема сума можи да се постигни договор. Реал ќе го купи еден од најдобрите напаѓачи во светот а Интер ќе земи многу пари ѓо ќе ги инвестира во нови играчи.Напраи quit game на менаџерот. 70 милиони за некој што не дал гол 3 месеци. Малку нереално е нели?