Слабите девојки веќе не се во мода

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.470
Поени од реакции
11.399
andrea85 леле леле уште толку ме настрви со дупчињата :vozbud: давај фејс :sneaky:
--- надополнето: 26 април 2013 во 18:32 ---
ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
Во каков свет живееме...
Кои се критериумите и класификациите за изгледот на една жена. Срамота.
вие жените сами си ги наметнувате критериумите, што се тиче нас машките нејќеме аорексични и незнам од кај тоа дека ке сте згодни ако сте слаби :cautious:
џабе е ако им се допаднеш на женските ако ти завидуваат на виткоста и такви ствари кога кај машките тоа не пали :D
така една познаничка ја сретнувам и ми вика почнала да пешачи дебела била, јас вака :eek:
кое дебело бре тело бомба има :LOL: нога, гз, цицка ма све бре нај нај :vozbud:

A

AnFem

Гостин
така една познаничка ја сретнувам и ми вика почнала да пешачи дебела била, јас вака :eek:
кое дебело бре тело бомба има :LOL: нога, гз, цицка ма све бре нај нај :vozbud:
Мене таквите страшно ме нервираат. Ми иде да им го пукнам носот.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Прашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину :( за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
Џабе ако немаш капацитет на плуќа ;)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.470
Поени од реакции
11.399
Мене таквите страшно ме нервираат. Ми иде да им го пукнам носот.
а не е нешто да се праи кујзнае што и такви ставри, не е дигната само не ги глеа работите од мушка перспектива :D

A

AnFem

Гостин
а не е нешто да се праи кујзнае што и такви ставри, не е дигната само не ги глеа работите од мушка перспектива :D
Не. Или, благодариение на медиумите, и’ е изреметена сликата за тоа како треба да изгледа една жена, или знае многу добро како изгледа, но сака да ја удавиш во комплименти и да и’ кажуваш дека не е дебела, дека е многу згодна итн. И во двата случаи се нервирам и сакам да им го пукнам носот.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Можда има такви пропорции што не е и нешто посебно чудно,има доста такви девојки - или + 2-3 цм не е баш некоја огромна разлика.

Ама да дојде тука и да прашува,дали тоа е добро,очигледно пати за внимание или лечи фрустрации ради глупоѓата што ја има у мозокот.

Ќе ја извадиш пред другари,ќе тресне глупост,ама ти одма враќаш контра со тезата дека е 90-60-90.

Башка овие бројки не значат ништо без фаца.

A

AnFem

Гостин
Баш така! Го барав клипов одамна... Недостатокот е во тоа што Dove ја искористуваат фината вистина за да си ги продаваат производите. Ебаните капиталисти не бираат средства, се додека се прави профит е во ред. Исто како што на времето го злоупотребиле феминизмот во Америка и ги убедиле жените дека е во ред и тие да пушат, затоа што, нели, се еднакви со мажите. Овие па потрчале да си ја докажат својата независност без да размислуваат за задните намери. Овакви примери ги има многу!

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Се потпишувам за ова со дупчињата на половина, и јас многу си ги сакам , ама мојов :tapp:
--- надополнето: 26 април 2013 во 10:46 ---

еве и за мажите де..поише од ова јок:vozbud:
АХХА викаш повеќе од ова машките јок...да знаеш само до ова да се стигни колку треба....колку што е тежок стероиди има закачено братов на сликата...
јас единствено не сакам дебела девојка или пак анорексична, а и послаба поминува и со поголеми и со помали гради не е проблем, најмногу ги гледам очите, а потоа останатите делови од телото.

A

andrea85

Гостин
АХХА викаш повеќе од ова машките јок...да знаеш само до ова да се стигни колку треба....колку што е тежок стероиди има закачено братов на сликата...
јас единствено не сакам дебела девојка или пак анорексична, а и послаба поминува и со поголеми и со помали гради не е проблем, најмногу ги гледам очите, а потоа останатите делови од телото.
И јас не сакам дебели мажи тука сме на исто. Не мора овие плочки да ги има еден тип.само да не е плус кг од ова . Секој си ги брани своите:icon_lol:

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
И јас не сакам дебели мажи тука сме на исто. Не мора овие плочки да ги има еден тип.само да не е плус кг од ова . Секој си ги брани своите:icon_lol:
Хаха плочките се многу едноставна филозофија...не се ништо посебно машките со плочки особено некои од по 50 кг верувај. За да се стигне до тоа ниво единствено треба да се исчистат масните наслаги од телото. Е сега некој како овај на сликата кој има добра мускулна маса и да ги има плочките е за почит, иако 99.99999% од тие го постигнуваат тоа со стероиди, ова го тврдам од искуство. Да би бил женско повеќе би почитувал добро оформени раце, рамена, гради, грб, нозе па на крај би дошле стомачните.

A

andrea85

Гостин
Хаха плочките се многу едноставна филозофија...не се ништо посебно машките со плочки особено некои од по 50 кг верувај. За да се стигне до тоа ниво единствено треба да се исчистат масните наслаги од телото. Е сега некој како овај на сликата кој има добра мускулна маса и да ги има плочките е за почит, иако 99.99999% од тие го постигнуваат тоа со стероиди, ова го тврдам од искуство. Да би бил женско повеќе би почитувал добро оформени раце, рамена, гради, грб, нозе па на крај би дошле стомачните.
E да де, баш тоа.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Не го заборавај и газенцето. :pipi:
Кај машко само то не би гледал и женско да бев, многу ми е грд обликот на тој мускул еве ти едно сликче после кое најверојатно нема толку да го сакаш :D fotos_ronnie_coleman_233.jpg

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Мене стомакот ми е природно таков затегнат и по малку плочкест(иако не вежбам и никогаш не сум вежбал) но тоа е затоа што имам таква природна градба витка без никакви масни наслаги на ниту еден дел од телото ... инаку да во право си далеку побитно е да имаш добро обликувани раце, рамена, грб и гради(зборам за нас машките) ... за нозете немора, нозете се повеќе женско оружје, машкото треба да е подобро обликувано во тие горни делови од телото(раце, рамена, гради и грб), а женското треба да има добра нога, бут/батак, г’з и.т.н.

Kajgana Shop

На врв Bottom