Секоја чест за коментарот, најозбилноДевојко мислам дека е очигледно дека тука си дојдена да ловиш комплименти и сите го гледаат тоа. Вакви финти проаѓаат само во осмо одделение. Мислам дека е општо познато дека 90-60-90 пропорција се смета за одлична и ти со цел памет доаѓаш тука на форумов да кукаш "леле сите ме поистоветуваат со секс бомба"...
п.с. пред и мене да ме обвиниш дека сум љубоморна и дека и јас сум во "очајна потрага по мажјак" (зошто како што гледам ова ти е last resort кога веќе не знаеш што попаметно да искоментираш) и јас си го држам епитетот "с... бомба" и имам долгогодишна врска.
п.п.с. не ми е јасно зошто манекенките се земаат како стандард за убавина. Се бираат слаби манекенки за моделите што ги носат да дојдат повеќе до изглед.
Ако гледаме на тоа што бараат мажите мислам дека порничите се многу пореален приказ за тоа... а во нив не гледам анорексични манекенки.
Слики девојче, слики...!Прашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
супер си...Прашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
Секоја чест за коментарот, најозбилно
Доста добро демоде си...Фала ви што ми ги потврдивте сите сомнежи дека сум демоде уште од 2006 година
53 кг ... да не си згрешила нешто околу килограмиве бидејќи со обем на колкови 90ка како и 90ка гради мислам дека би терала преку 60 кг може и 70 кг ...Прашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
а бе носела чевли53 кг ... да не си згрешила нешто околу килограмиве бидејќи со обем на колкови 90ка како и 90ка гради мислам дека би терала преку 60 кг може и 70 кг ...
Обично девојките што се тешки по педесетина килограми а со таа твоја висина(скоро 170 см) не изгледаат на луѓе(барем според мене) доста се слаби/тенки и ги немаат овие твоиве пропорции ... сигурно имаш лесна коска или штознам ... ај мајката ...
... стај слика ...
Се потпишувам за ова со дупчињата на половина, и јас многу си ги сакам , ама мојовdirty angel ке ме/не почастиш со фејсбукот твој?
според мене најубаво е...
стегната нога онака малце мускулите да и се познаваат, испапчен и стегнат гз, тнка половина, дупчиња на кичмата, и цицка немора нешо ептен големо онака рака нека напуни
еве и за мажите де..поише од ова јокЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
Во каков свет живееме...
Кои се критериумите и класификациите за изгледот на една жена. Срамота.
Ова е најголемата глупост што ја имам видено неделава.Не сакам претерано слаби skinny девојки.