Слабите девојки веќе не се во мода

D

dirty angel

Гостин
Девојко мислам дека е очигледно дека тука си дојдена да ловиш комплименти и сите го гледаат тоа. Вакви финти проаѓаат само во осмо одделение. Мислам дека е општо познато дека 90-60-90 пропорција се смета за одлична и ти со цел памет доаѓаш тука на форумов да кукаш "леле сите ме поистоветуваат со секс бомба"...

п.с. пред и мене да ме обвиниш дека сум љубоморна и дека и јас сум во "очајна потрага по мажјак" (зошто како што гледам ова ти е last resort кога веќе не знаеш што попаметно да искоментираш) и јас си го држам епитетот "с... бомба" и имам долгогодишна врска.

п.п.с. не ми е јасно зошто манекенките се земаат како стандард за убавина. Се бираат слаби манекенки за моделите што ги носат да дојдат повеќе до изглед.
Ако гледаме на тоа што бараат мажите мислам дека порничите се многу пореален приказ за тоа... а во нив не гледам анорексични манекенки.
Секоја чест за коментарот, најозбилно

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Прашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину :( за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
Слики девојче, слики...!
На бројки не се дрка...:drk:

F

FARANG

Гостин
Прашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину :( за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
супер си...

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
53 кг ... да не си згрешила нешто околу килограмиве бидејќи со обем на колкови 90ка како и 90ка гради мислам дека би терала преку 60 кг може и 70 кг ...
Обично девојките што се тешки по педесетина килограми а со таа твоја висина(скоро 170 см) не изгледаат на луѓе(барем според мене) доста се слаби/тенки и ги немаат овие твоиве пропорции ... сигурно имаш лесна коска или штознам ... ај мајката ... :confused:
... стај слика ... :icon_mrgr:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Не ми беше јасно зошто сте ја нападнале dirty angel отпрвин, али после кога видов дека си ги пишала пропорциите ... :facepalm:
Девојко, згодна си ко бомба ако ти се тие вистинските, еве јас ти кажувам, а женско сум. И не, не спаѓаш во тие слабите ептен, затоа што немаш многу висина.
Само лошо е што имаш мала самодоверба за истото, па на форум прашуваш. Или си свесна за тоа, па сакаш да се пофалиш.
Не го прави тоа повторно, малце ко очајно делува, не само за машките. :)

На темава, мислам дека тие ептен слабите никад не ни биле во мода, освен Кејт Мос кога се појави со нејзините 40 кг.

ПС. PIRATIC, можно е, се е можно ... :)

A

andrea85

Гостин
53 кг ... да не си згрешила нешто околу килограмиве бидејќи со обем на колкови 90ка како и 90ка гради мислам дека би терала преку 60 кг може и 70 кг ...
Обично девојките што се тешки по педесетина килограми а со таа твоја висина(скоро 170 см) не изгледаат на луѓе(барем според мене) доста се слаби/тенки и ги немаат овие твоиве пропорции ... сигурно имаш лесна коска или штознам ... ај мајката ... :confused:
... стај слика ... :icon_mrgr:
а бе носела чевли;)

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Додека не видам слика оценка не давам ... :icon_mrgr:
Инаку тие пропорции што ги напиша девојката се топ ...
... само некако малку кг за тие пропорции ... ххммм ... :cautious:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.469
Поени од реакции
11.399
dirty angel ке ме/не почастиш со фејсбукот твој? :sneaky:
според мене најубаво е...
стегната нога онака малце мускулите да и се познаваат, испапчен и стегнат гз, тнка половина, дупчиња на кичмата, и цицка немора нешо ептен големо онака рака нека напуни :D

A

andrea85

Гостин
dirty angel ке ме/не почастиш со фејсбукот твој? :sneaky:
според мене најубаво е...
стегната нога онака малце мускулите да и се познаваат, испапчен и стегнат гз, тнка половина, дупчиња на кичмата, и цицка немора нешо ептен големо онака рака нека напуни :D
Се потпишувам за ова со дупчињата на половина, и јас многу си ги сакам , ама мојов :tapp:
--- надополнето: 26 април 2013 во 10:46 ---
ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
Во каков свет живееме...
Кои се критериумите и класификациите за изгледот на една жена. Срамота.
еве и за мажите де..поише од ова јок:vozbud:

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom