Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.045
- Поени од реакции
- 45.748
Не се секирај како се распушти Г-14 така може пак да се оформи за 2 саата!
Не е само Интер со Странски играчи има и други тимови!
Ако ИНтер ја освои титулата влезе во ЛШ на кој основ нема да им дозволат да играат!
Ако Интер го избркаат од ЛШ поради немање на 4 играчи одма Милан ке влезе во одбрана на Интер тука ке следат сите италијански тимови а со нив и поголемите од Европа а без нив сигурно нема ЛШ!Ке биде после Вардар-Базел лига на шампиони финале:helou:
Некако блондиранине поими не ми идат еден со друг сезонава , aли како и да е тоа правило е веќе донесено иако не верувам дека ке претставува некој проблем за Интер , дел од играчите ке бидат продадени ( се надевам ) , така да ке се остави простор и за младинскиот кадар и за некои нови .
Да , има и други клубови со странски играчи али Интер ги има премногу во својот состав така да ке мора дел од нив да си одат пред Се за да се отвори простор да се доведат нови странски засилувања кои очајно им требаат . Значи 5-6 странски фудбалери ке мора да го напуштат Интер за да се отвори простор за 2-3 нови странци , а мојот избор паѓа на Фиго , Виеира , Креспо , Ривас ( на позајмица ) , Солари . . . додаете и вие некој што сум го изоставил , у моментов на овие ми текна .
Едит : @mrno ме потсети на најубавиот период што сум го имал како фан на Интер иако немаа некој успех со тие играчи , за жал .